Kranj junk food?

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Včeraj sem zgrožen ugotovil, da cel Kranj premore samo en McDonalds.
grin1.gif

Sej ne da bi bil nek hud ljubitelj junk fooda, samo enkrat na mesec mi pa res zapaše.

No očitno McDonalds ne vidi ravno poslovne priložnosti v Kranju glede na to, da je edina poslovalnica v starem centru kjer je nemogoče parkirati.

Zdaj bi vas pa naprosil, da poveste, kje v Kranju se da dobit dober kebab ali burek ali humburger, pa da se da parkirat.
zmaga.gif

(novopečeni gorenjc)
grin1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Meni je kebab dober zraven Lekarne, v pritličju "nebotičnika" oz nasproti glavne busne. Neki kebab je tudi vizavi tega v nekem plastik kiosku, tistega še nisem jedel. Pred lekarno se da parkirat skoraj vedno.

Burek...pred gimanzijo je kiosk pekarne Kovor, pol je pekarna nevemkatera zraven kebaba v nebotičniku...

Pol je neki fastfood ob cesti na FOV pri ležečih policajih, boš našel, parkira se namreč kar na cesti

Ko se boš tega nažrl pa restavracije Mercator, pa Qlandia Spar, halo pice, pica-to-go v Mercatorju v Supernovi (na Savskem otočku)....

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Tam za Mercatorjem je tud en kebab. Pa tist pri lekarni nasprot avtobusne je tud men res ok.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Lol ja....

V Kranju tam pri mostu je moja naročila en vegi shit....pol sm js dokončal pa ugotovu da je notr pomri...kar pasal je.
bonk.gif

Sicer so pa !italjani! začel na pice metat pomfri.
stupid-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Je vsaj en v Kranju.
Poglej npr naš obalo ni niti enega?
Sej ne da se pritožujem. Ampaa zaradi turistov bi pa lahko kak bil?
Izola, Koper, Portorož in vse naokoli ne premorejo niti enga M.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
V Kranju lokacija McDonaldsa ni lih najboljša

Taprav mek mora met drive-in, tam se biznis dela
zmaga.gif