Se mi zdi najbolj primeren podforum za objavo.
Skratka s kolegi imamo na vrtu za njegovo hišo tak domač fitnes. Par doma narejenih naprav in uteži.
Dve leti že uporabljamo zadeve in jih puščamo zunaj.
Včeraj ponoči pa so neki mulci odnesli za cca 100kg uteži. Očitno tistih večjih(20kg) niso mogli, odnesli so pa vse 10kg, 5kg in manjše. Plus ročke in štange. Če bi bili zadosti stari in z avtom, bi najbrž vse odnesli...
Ker imamo na sumu neke nadobudne mlade "bilderje" me zanima, kako postopat v teh primerih. Na policijo smo javili, pa je rekel, da kaj dosti ne morejo naredit, mi je pa dal vedet, da jih lahko v končni fazi sami malo naučimo kozjih molitvic, če jih dobimo.
So pa to mulci cca 16-17let stari. Imajo se za vrhniške "mafiozote"
Če kdo kaj pozna Vrhniko - so doma v okolici Lošce.
V primeru, da izvemo, da so to ti pacienti - jih lahko malo "naluftamo", brez da bi si nakopali kakšne pravne težave?
Ker to se mi zdi res pa bolno, da ti gre nekdo kvihte ukrast
Še to: so baje prave srake ti mulci. Kradejo in delajo piz...... čisto povsod.
Any ideas?
Skratka s kolegi imamo na vrtu za njegovo hišo tak domač fitnes. Par doma narejenih naprav in uteži.
Dve leti že uporabljamo zadeve in jih puščamo zunaj.
Včeraj ponoči pa so neki mulci odnesli za cca 100kg uteži. Očitno tistih večjih(20kg) niso mogli, odnesli so pa vse 10kg, 5kg in manjše. Plus ročke in štange. Če bi bili zadosti stari in z avtom, bi najbrž vse odnesli...
Ker imamo na sumu neke nadobudne mlade "bilderje" me zanima, kako postopat v teh primerih. Na policijo smo javili, pa je rekel, da kaj dosti ne morejo naredit, mi je pa dal vedet, da jih lahko v končni fazi sami malo naučimo kozjih molitvic, če jih dobimo.
So pa to mulci cca 16-17let stari. Imajo se za vrhniške "mafiozote"
Če kdo kaj pozna Vrhniko - so doma v okolici Lošce.
V primeru, da izvemo, da so to ti pacienti - jih lahko malo "naluftamo", brez da bi si nakopali kakšne pravne težave?
Ker to se mi zdi res pa bolno, da ti gre nekdo kvihte ukrast
Še to: so baje prave srake ti mulci. Kradejo in delajo piz...... čisto povsod.
Any ideas?