Kraja utezi - banda pokvarjena

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Se mi zdi najbolj primeren podforum za objavo.

Skratka s kolegi imamo na vrtu za njegovo hišo tak domač fitnes. Par doma narejenih naprav in uteži.

Dve leti že uporabljamo zadeve in jih puščamo zunaj.
Včeraj ponoči pa so neki mulci odnesli za cca 100kg uteži. Očitno tistih večjih(20kg) niso mogli, odnesli so pa vse 10kg, 5kg in manjše. Plus ročke in štange. Če bi bili zadosti stari in z avtom, bi najbrž vse odnesli...

Ker imamo na sumu neke nadobudne mlade "bilderje" me zanima, kako postopat v teh primerih. Na policijo smo javili, pa je rekel, da kaj dosti ne morejo naredit, mi je pa dal vedet, da jih lahko v končni fazi sami malo naučimo kozjih molitvic, če jih dobimo.
So pa to mulci cca 16-17let stari. Imajo se za vrhniške "mafiozote"
grin1.gif

Če kdo kaj pozna Vrhniko - so doma v okolici Lošce.

V primeru, da izvemo, da so to ti pacienti - jih lahko malo "naluftamo", brez da bi si nakopali kakšne pravne težave?

Ker to se mi zdi res pa bolno, da ti gre nekdo kvihte ukrast
bonk.gif

Še to: so baje prave srake ti mulci. Kradejo in delajo piz...... čisto povsod.

Any ideas?

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Bomo tako naredili.
Mater, nisem nasilen človek, vendar kako boš takim idiotom dopovedal kaj? Si predstavljam, da bi mi mulc še nazaj sikal, če bi mu kaj rekel. Ne glede na to, da nam je pokradel zadeve
bonk.gif
Take je treba skloftat do filtra. Drugega jim ne zaleže...

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Iz kje pa si?

Večina mojih kolegov je bildrjev, bokserjev, bla bla eden od njih mi je povedal, kako je prsu do uteži, vsakič je po fitnesu vzel en kolut domov, pa se nabere, ročke je pa sam kupil!
grin1.gif

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Mulca posadit na klopco, mu dat ene 150kg bencha v roke, pa spustit. Potem pa samo opazuj, kako bo dvignil
evil.gif

Pa se izgovor za policaje mas: "sem ga treniral"
evil.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Najprej se morate prepričat, da so res oni kradli pol pa naprej na policijo. Jaz jih nebi tepel, ker bote na koncu ti in tvoji kolegi najebali, ko vas bojo stožli za napad.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Saj jih lahko namlatijo samo tako, za vsak slučaj. Če res delajo take pizdarije, potem po to samo koristilo.
evil.gif

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Vrhnika je tako selo, da se bo slej ko prej zvedlo.
Se je pa že včeraj malo šušljalo naokoli, da so kar primerni kandidati...

Sicer si pa taki že tako in tako zaslužjo par vzgojnih, kot je keber povedal
aplauz.gif

Če ne bo šlo drugače, pa masko gor pa gasa. Pa naj potem dokazujejo
10.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Najprej se morate prepričat, da so res oni kradli pol pa naprej na policijo. Jaz jih nebi tepel, ker bote na koncu ti in tvoji kolegi najebali, ko vas bojo stožli za napad.

Nisi dobro prebral. Na policiji so mu namignili kakšen je najboljši postopek in to ni prijava na policijo
wink-1.gif

Očitno so podobni nasveti kar pogosti. Kdaj celo dobiš kakšen praktičen nasvet.
cool-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Samo ne vem, kaj se tako sodnije bojite. Včasih se je teplo kot za stavo, pa si videl sodnika za prekrške samo, če so ravno policaji prišli zraven, pa vseeno nisi nehal mlatit. Pravzaprav so sami naredili red, pa vse, ki se niso razbežali, prebunkali in spokali v maro za prevoz do "nastanitvenih kapacitet" do jutra.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Citat:

Nisi dobro prebral. Na policiji so mu namignili kakšen je najboljši postopek in to ni prijava na policijo
wink-1.gif

Očitno so podobni nasveti kar pogosti. Kdaj celo dobiš kakšen praktičen nasvet.
cool-1.gif

Že, že ampak, če bojo pol ti fantje naredili prijavo na policijo, bo policija po zakonu mogla posredovat prijavo sodniku. Potem pa jih lahko še civilno tožijo za poškodbe.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Še to: so baje prave srake ti mulci. Kradejo in delajo piz...... čisto povsod.
Ma kakšni mulci. Ti so preleni, da bi gvihte nosili. Pri ciganih se oglas!

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
upiwaly pride k lokalnim ciganom in reče, da so mu ukradli uteži. Gazda reče: "Toso otroci nekaj domov privlekli."

upiwaly reče: "Ja kak so te lahko vaši 5 letni otroci domov prinesli 100kilogramov uteži." In gazda odgovori: "Ja kaj pa otroci vejo kaj je 100 kilogramov."

evil.gif

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
hysterical-1.gif

Sem razmišljal, če so cigani kradli. Ampak glede na to, da so vse železne konstrukcije (klopce, in druge naprave, ki smo jih zvarili skupaj) še vedno tam, dvomim, da so cigani bili v igri. Ker to bi prišli s kombijem in vse pokradli. Se da z avtom komot zadaj prit... Še preostalih uteži in naprav je za najmanj 300kg.

Mulci so prišli s skuterji ali pa s kolesi. Ker več očitno niso mogli odnest...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Že, že ampak, če bojo pol ti fantje naredili prijavo na policijo, bo policija po zakonu mogla posredovat prijavo sodniku. Potem pa jih lahko še civilno tožijo za poškodbe.

In ti resno misliš, da bi mulci, ki drugače povsod zganjajo pizdarije, delali prijavo na policiji, nato pa še tožili civilno?
hysterical-1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Ja zakaj pa ne?

eni celo živijo od tega, da se v gostilnah nastavljajo in verbalno izzivajo, potem pa se najde kaki malo vinjen in ga polomi in ga potem taprvi toži za mastne denarce.

Poznam v našem kraju enga takega kret3na, ki je nalašč žalil kolegovo punco, kolega pa je zraven stal in ko mu je dopizdlo ga je kolega po lapah vseko in potem ga je civilno stožil za 2000€