Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Seveda sej zato pa kurijo nonstop kable okoli rakove jelse, da dobijo pretaljen baker, isto naredijo za zlebove itd
Dobolj je že, če se dobro razreže, talit nima smisla, preveč časa, preveč dela.
Firmam ki odkupujejo je vseeno od kod je roba, samo da je, in da se naredi evrak. Oni načeloma žlebov ipd. ne vzamejo
v lastno zaščito, da jih kaka inšpekcija ipd. ne oguli ali celo zapre dol.
Karkoli pa bomo naredli s temi firmami, slovenija je tako mala, da je z bilokaterega konca do meje 1 ura oz. 8€ stroška nafte v eno
smer, teh 16€ pa lahko vsak "požere". Madžar na oni strani samo štop znakov ne kupi, ostalo pa vse. Ti samo vozi, mi bomo pa
ti dinare našteli in je to to.
Se pa pri recimo pol tone bakra, aluminija ipd. takoj splača cuknit v .de, govorimo 150€ nafte in cestnin z vinjeto vred.
Imel sem 54 katalizatorjev, pretežno mercedes, HDI, mešetarji v slo so mi ponujali med 80-100€, švaba mi je za skoraj praznega
HDI-ja colal 100€, za polnega 190, zvezda je bla 220, ko sem potegnil črto, sem pri MWF-u naredil več kot jurja več, odštejem
100€ nafte, 30€ cestnin, sendviče, KFC kuro, spanje v poceni motelu, IMOT sejem + pivo, pa sem še kar mel 700 profe.
Tako da če kdo ve kam more peljat, (kar je načeloma zelo lahko v času interneta in da ma vsaka firma z enim zaposlenim web page),
pri nas sploh ni treba nič dilat in dohodnine plačevat....