Kostna moka

markosekula

Pripravnik
2. avg 2015
57
0
6
Zdravo!

Za psa moramo kuhati dietno hrano ,da ne bo jedel samo dietnih konzerv.
V vseh receptih se zraven dodaja kostno moko , pri nas je pa nisem našel nikjer ,razen pri Zoohit, Grau , kjer pa za manjše naročilo od 19€ ne pošiljajo.
Če kdo ve, kje bi se še dalo kupit kostno moko, prosim za pomoč!
Hvala.

Scorp84

Pripravnik
5. jan 2009
466
3
18
Sam na dva meseca (vcasih mesec in pol) narocam na zoohit. Ce ti kaj v prihodnosti pomaga in si iz ljubljane, lahko se za tebe narocim. Sam sem glih presnji teden paket dobi, za naslednje narocilo se lahko zmenimo.

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Mogoče napišeš kakšne so težave in kaj od hran se je že poskusilo. Občasno se najde kakšna rešite tudi za res težavne primere.

markosekula

Pripravnik
2. avg 2015
57
0
6
Najlepša hvala za vse predloge ,vendar sem po posvetu z veterinarko problem rešil z Astoral Multivital ,kjer je notri vse kar vsebuje kostna moka in še vitamini .Tako da je problem trenutno rešen.

@igi: pred 2 mesecema je bila ugotovljena vnetje pankreasa ,zato sem moral hraniti kužo izključno z nemastno hrano (RC Intestinal LowFat) ,ker pa bi počasi hotel iti na bolj normalno hrano ,sem dobil recepte za domačo pripravo , vendar so iz ZDA in je zraven vedno kostna moka.

Lep dan vsem !

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Daj mi na zasebno napiši pasmo in ti poskusim najti kaj primernega. RC ni za dolgoročno uporabo... Če je vnetje pozdravljeno bi ti svetoval kakšno od kvalitetnih hran.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Za kostno moko od Grau vprašaj še tukaj . Sicer je v spletni trgovini nimajo, verjetno pa jo lahko naročijo, glede na to, da jo ima Grau v ponudbi. Meni so jo brez kakih problemov nekaj let nazaj, ko sem potrebovala za psa, kljub temu, da je niso imeli v regulatni ponudbi.
Tukaj imaš še link in številke artikla, da ti bo lažje...
wink-1.gif