Kosmodisk

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Moj fotr ga ima, pa pravi, da mu pomaga. Ne vem, ali je placebo efekt ali ne, ampak on se počuti bolje.

krengorenc

Pripravnik
12. jul 2011
136
0
16
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Ali ga kdo uporablja, ali dejansko pomaga, ali pa je bolj placebo efekt?

Jaz sam sem do raznih takšnih "izumov" bolj zadržan. Moram pa reči, da sem dobil kosmodisk že pred leti, ko me je nekajkrat "zaštihalo" v križu. Tudi sedaj ga uporabljam, kadar pretiravam z fizičnim delom. Meni pomaga. Res pa, da ga nadenem semo takrat, ko me boli hrbtenica ali križ, sicer ga ne !! Imam pa ga tudi v avtu, prav tako sem ga dobil
smile-1.gif
!

jello

Guru
22. sep 2008
10.136
3.880
113
Kakšnih 10 let nazaj sem ga kupil, pa ne vem če sem ga 5x nataknil. Zame je to neuporaben kos gume na elastiki, lahko pa da nekomu drugemu pomaga. Nisem čisto pogruntal v čem je skrivnost. Mogoče v tem da s hrbtenico nimaš težav ampak "težave" ali pa da nisem dovolj verjel.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Imam en star model za kriz. Ko me zagrabi, ga zvecer dam gor in nosim cez noc. Zjutraj je ponavadi ok. Ne vem pa, ali zaradi kosmota ali zaradi pocitka
smile-1.gif

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
ksz

Kupil pred ca 8 leti, potem, ko me je med smucanjem zagrabilo v krizu.
Od takrat ne smucam brez (oz. ce ga pozabim mi je nelagodno...).

Se mi zdi, da pomaga. Ce ne drugega mi pase, da me greje v hrbet, ter da me konstantno nekaj "spika" vanj.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
A si našega al kitajca nabavil?
Za spati bi pri meni prišlo kar prav. Vedno imam ledvice na planem spim pa dokaj mrzli sobi.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Pri kitajcu nimas nikjer velicine na izbiro?

Piše
Strap circumference: 142 cm
Obseg pasu: 142 cm

Ima pa tudi ježke da prilagodiš širino. Samo mi pa ni jasno klaj so tisti beli hozntregarji iz elastike na zadnji sliki.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Zgornji link od kitajčkov ne dela več. Sem pa videl, da prodajajo še navadne kosmodiske in ne športnih. Navadni imajo dolgi kosmodisk za celo hrbtenico in mali za ledveni del. Cena mislim da je bila med 10 in 15 eur. če pa kje najdeš športnega za mjhne denarje pa prosim povej.