Korzika

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Ker se je na "prejšnjem" forumu tema o Korziki zelo razširila in postala že skorajda nepregledna...

...in, ker je zanimanje za eno izmed najlepših in najočarlivejših destinacij v Evropi veliko zanimanja v zadnjem času...

...Vas prosim, da v tej temi pišete svoje doživljaje s tega potovanja, koristne informacije, fotografije in še kaj!
aplauz.gif

Lp...

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
Če bo kdo potreboval, imam shranjeno skorej celotno temo "korzika" iz prejšnjega foruma! bom dal v kratkem v Zip formatu še sm gor!

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
Vsebuje tudi slike, samo ne vem, če se splača dajat celotno temo med fotoreportaže, saj je vmes tudi nekaj neuporabnih komentarjev
rolleyes-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja nekaj bi morali narediti glede Korzike, ker je not ogromno materiala, tako slik kot tudi drugih linkov in nasvetov.

vogel: daj prosim naredi zip file da ga snamemo.

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Smiselnio bi blo dat usaj zemljevide korzike, kjer so bli narisani kje so kampi. Pa mogoce uno datoteko, z POI tockami za garmine. Se mi zdi da je bil tvoj fajl, snecer.

LP

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
Evo, tukaj je rar file z korziko. Odrarate, in odprete datoteko korzika-mobisux. Upam da bo delalo! če ne, bom poskusil popraviti. Je pa to CELOTNA tema!

KLIK

Edit: File je velik cca 7.5M, v mapi se mi zdi da je še zemljevid pristanišča v Livornu in pa File za GPs napravo z vsemi točkami (se mi zdi)!

Lp Vogel

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.