koreninjenje

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ameriška astronavtka slovensko-indijskega porekla.... večkrat prebrano
jugoslovanski diktator slovensko-hrvaškega porekla...če nisem zasledil
slovenski super košarkaš...brez porekla
najboljši slovenski nogometaš nove dobe..brez porekla.

kako je s tem koreninjenjem..kdaj se ga omenja, izpostavlja, kdaj pa smo tiho?

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
Nekako si moramo zdravit naš kompleks majhnosti in navajati, da imamo zasluge pri marsikateri stvari. Če pač ne gre za osebo našega porekla, ki je sicer dosegla nekaj pod našo zastavo pa to zadevo zamolčimo.
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
aha..tko k recimo lastniki psov..če je priden se derejo muri, muri..če pa serje na pločnik pa glavo stran..

btw
resmi to navajanje nima smisla. sploh se mi zdi, da je mnogo enačanja državljanjstva z nacionalnostjo v primerih, ki so nam v ponos.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Lahko si ustvarimo zdraho z Rusjanom, samo če hočemo.

Ker smo majhni, moramo ponucati vsakor, čigar še tako daljni prednik je malo semena pri nas pustil ali pa našega kam drugam odnesel.
Še dobro, da nismo k sosedje Hrvati, kjer je vse Božje, kar pa ni, je Hrvaško. Ker so meli nekoč par kraljev in banov, je ta kompleks še toliko hujši.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Oni so imeli kralja še pred 70-imi leti:Tomislav II. (rođenoga imena Aimone Roberto Margherita Maria Giuseppe Torino di Savoia) (Torino, 9. ožujka 1900. – Buenos Aires, 29. siječnja 1948.), kralj Hrvatske, princ Bosne i Hercegovine, vojvoda Dalmacije, Tuzle i Knina, vojvoda od Spoleta i od Aoste (od 1942.), princ od Cisterna i od Belriguarda, markiz od Voghera i grof od Pondera, rođenjem princ kraljevske kuæe Savoja od Italije.
evil.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
ksz
Meni gre pa na jetra vse okrog tega hokejista Kopitarja. Res ne razumem, čemu ga tako slavijo, saj igra v Ameriki, konec koncev igra le zase, tukaj pa eni padajo v trans.
To mi je čist mim.
bonk.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Zato, ker model s ponosom pove, da je Slovenc. Napram večini, ki so samo ene pičkice slovenske. Zato.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Pri Kopitarju, kakor jaz razumem, gre za promocijo neke male obskurne drzavice, tam dalec, za katero se nikoli ni noben slisal. Gre se za to, da je koncno nekomu uspelo v sportu, kateri je veljal za ponos podalpskega naroda, ceprou imamo 1,5 dvorane... Gre za sanje, kako je mogoce iz majhne vasice z 10hisami uspeti v sanjskem holivudu, ki nam je obicajnim slovenceljnem znan samo iz televizije...

Da bi pa v trans padali,medtem ko zasluzimo 250e socialne podpore in on 8mio zelenih, pa ravno ni...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
Meni gre pa na jetra vse okrog tega hokejista Kopitarja. Res ne razumem, čemu ga tako slavijo, saj igra v Ameriki, konec koncev igra le zase, tukaj pa eni padajo v trans.
To mi je čist mim.
bonk.gif
se strinjam..tak halo zganjajo, kot bi za nas igral
rolleyes-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Pri Kopitarju, kakor jaz razumem, gre za promocijo neke male obskurne drzavice, tam dalec, za katero se nikoli ni noben slisal. Gre se za to, da je koncno nekomu uspelo v sportu, kateri je veljal za ponos podalpskega naroda, ceprou imamo 1,5 dvorane... Gre za sanje, kako je mogoce iz majhne vasice z 10hisami uspeti v sanjskem holivudu, ki nam je obicajnim slovenceljnem znan samo iz televizije...

Da bi pa v trans padali,medtem ko zasluzimo 250e socialne podpore in on 8mio zelenih, pa ravno ni...

melanija kavs ga potolče na celi črti