Kopiranje USB-računalnik

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Imam težavo s kopiranjem preko USB-ja z in na računalnik! Datoteke se prenašajo zelo, zelo počasi, do konca se ponavadi sploh ne prenesejo, comp zmrzuje. V glavnem , stvar ne deluje spljoh! Kaj hudiča bi bilo narobe?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Na vseh USB portih?
Kaki porti? Kaki PC?
Kaka naprava (disk, flash ključek, nekaj tretjega)?
Napajanje?

Za hiter test ali je Windows kriv, naloži kaki drugi OS (Ubuntu je v redu izbira, če pa kdo pozna manjši paket, ki se podobno zboot-a na primerljiv desktop, se priproočam(o))

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Strojna oprema ni kriva, je bilo že menjano vse.
Danes sem se cel da ukvarjal s tem in ugotovil, da če izklopim vse naprave, ki so priključene na USB, da stvar deluje. Ok, napaka najdena, kako pa naj jo odpravim? Naj izključujem naprave in USB porte? Kaj potem?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kot prvo, malo bolj jasno se izražaj.
Vse USB si izklopil? Tudi disk (ali ka je že, nisi povedal).

Kake druge naprave so še bile? Čisto vsaka moti?

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Izklopil sem vse naprave, ki so bile priklopljene preko USB, to je miška, polnilec fotoaparata, tiskalnik in razdelilec USB-ja! Ko sem vse naprave izklopil, je delovalo normalno! Naprej še nisem testiral. Kako naj s testiranjem začnem, ali naj spet vse vklopim in probam še enkrat, naj posamezno vklapljam naprave....?
sprasujem se.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Posamezno bo najbolje.

Po možnosti v iste luknje, kot so bili prej, ker to tudi lahko vpliva.

Nazadnje urejeno:

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Očitno USB na PC nimajo dovolj napajanja ali pa imaš preveč potrošnikov priključenih naenkrat.
Nabavi si USB delilnik, ki ima lastno napajanje.
Če uporabljaš USB zunanji disk brez dodatnega napajanja, si nabavi kabel z dvema USB priključkoma, da zadovoljiš potrebo z napajanjem.
Zunanje diske je priporočljivo priklapljati na PC z zadnje strani, ker sprednji USB priključki največkrat nimajo zadovoljivega tokovnega napajanja.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Ne bo to...
Na USB imam samo miško, tiskalnik in delilnik z lastnim napajanjem...

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.460
9.763
113
EU
Je ta delilnik z lastnim napajanjem OK. Meni je začel komplicirati, in je romal v reciklažo.