Kopiranje slik!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.820
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Včeraj sem urejal zbirko slik, ki jih imam v mapi Slike v Windowsih 7. Nekaj časa je delalo normalno na način izreži/prilepi ali kopiraj/prilepi, potem pa je začelo nagajati. Ko slike izrežem in jih hočem prilepiti v novo mapo, se mi odpre okence, kjer piše, da Raziskovalec ne deluje več, malo kasneje, da se Raziskovalec znova zaganja. Slike vseeno prenese, ampak vsa stvar je zelo, zelo moteča! Ima kdo kakšno idejo, kaj bi bilo narobe? Comp sem že resetiral, ampak ni nič bolje.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Če ne boš usposobil raziskovalca, uporabi ali Total Commander ali Altap Salamander.

LP

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Selektiras mapo ali vse fotke?

Ce selektiras mapo verjetno, ne bi smelo biti tezav. Ce vse fotografije, pa jih je mogoce res veliko in zato pride do tega. Lahko da je tudi kaksna fotografija skorumpirana in zeli explorer prikazati thumbnail, pa mu tam nagaja.

Jaz navadno izbiram mape in lahko prenasam vec tisoc fotografij brez tezav.

Mogoce, ce pogled spremenis v Details?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.820
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Slike urejam, tako da jih iz ene mape kopiram v druge, lahko samo posamezno ali pa po 5 ali več skupaj. Pri vseh se raziskovalec vedno znova zaganja. Tudi samo brisanje slik je problematično, poteka zeeelo počasi. V glavnem, nič v raziskovalcu ne dela tako kot bi moralo!

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Kaj pa prostor na disku? Če je disk zelo napolnjen se pojavljajo takšne težave.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.820
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Poskusil sem že vse, tudi odklopil slab HDD, ki bi bil lahko potencialen krivec, vendar je stanje isto. Zanimivo je, da kopiranje glasbe, in videa poteka bp, težave so samo s slikami. Še kakšen predlog?