Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pozdravljeni,
ali kdo ve za kakšnega ponudnika, ki bi mi poskeniral in mogoče naredil kopijo rentgenskega posnetka. Za prvo silo je scan dovolj.
Po možnosti v okolici Kranja.
hvala in lp!
posnetek na šipo in slikaj s fotoaparatom.
skeniranje je jebeno, ker rabiš skener z osvetljenim pokrovom. taki so pa ponavadi za diase. kaj je večjega je specialna oprema.
Zadnjic smo delali za stranko, kot je rekel predhodnik, s skenerjem, ki imam moznost skeniranja negativov. Najlazji bo pa prvi predlog s steklom in fotoaparatom..
jst sem zadevo rešil precej enostavno in slika je odlična.
Na televiziji (plazma, lcd) sem naštimal belo sliko (pač iz ključeka predvajal "sliko" bele barve)
Na zaslon prilepil rengenski posnetek. In potem fotoaparat na stojalo in gasa. Vidijo se praktično vse podrobnosti!
hvala za vse predloge. iščem sicer profi kopijo ali scan, na podlagi katere bo zdravnik lahko delal; tukaj sem našel eneka ponudnika iz DE: http://www.filmscanner.info/
Citat: Uporabnik igi pravi:
jst sem zadevo rešil precej enostavno in slika je odlična.
Na televiziji (plazma, lcd) sem naštimal belo sliko (pač iz ključeka predvajal "sliko" bele barve)
Na zaslon prilepil rengenski posnetek. In potem fotoaparat na stojalo in gasa. Vidijo se praktično vse podrobnosti!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.