Kopalna majica?

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Kje bi lahko dobil kopalno majico v neki normalni velikosti. Nasel eno in edino v Intersprotu v XL obliki a seveda vsa oprijeta. Je mozno kje dobiti normalen kroj?
Naj povem, da prodajalka v Hervisu prvis slisi za kopalno majco in se ji niti ne sanja kako naj bi zgledala.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Kje bi lahko dobil kopalno majico v neki normalni velikosti. Nasel eno in edino v Intersprotu v XL obliki a seveda vsa oprijeta. Je mozno kje dobiti normalen kroj?
Naj povem, da prodajalka v Hervisu prvis slisi za kopalno majco in se ji niti ne sanja kako naj bi zgledala.

to je mišljeno verjetno UV majčka? Jaz sem jo pred mnogimi leti kupil v maya maya trgovini, ki je pol propadla, pa tudi majčka bi bila počasi za zamenjat...
grin1.gif

recimo: Link do UV majic

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
Jaz sem jo pred leti kupil v Maya Maya...
In mislim da mora biti oprijeta-vsaj jaz se ne znam predstavljati kako bi drugace plaval in vlekel se kako "rjuho" za sabo??

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:

Ce gres kam izven EU, imas tega povsod ogromno, recimo v Aziji za male pare

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:

Večina kopalnih majic je oprijetih, ker so pač namenjene vodnim športom. Torej kot neka light-verzija neoprena.

Če pa nočeš oprijetih, pa imaš recimo tu dve neoprijeti:
https://www.mimovrste.com/kopalne-majice/mystic-kratka-majica-quickdry-star-s-s-400-modra-s
https://www.mimovrste.com/kopalne-majice/mystic-kratka-majica-quickdry-star-s-s-370-coral-s

luka51

Guru
16. avg 2007
14.412
5.686
113
Če ne ve prodajalka kaj je kopalna majica ji reči lycra. So pa vse oprijete.

nakoruzi

Pripravnik
8. mar 2008
209
0
16