Od ponedeljka zjutraj, ko sem vstal, mi v desnem ušesu konstantno piska z enakim tonom. Poleg tega tudi malenkostno slabše slišim visoke tone v tem ušesu, tiste, ki pa jih, pa jih slišim v višji frekvenci, kot dejansko so. Npr. Ko poslušam piskanje od park senzorjev, ko prekrijem psiakjoče uho, torej da poslušam z zdravim ušesom, slišim piskanje park senzorjev v normalnem tonu, ko pa naredim obratno, da prekrijem zdravo uho in poslušam s piskajočim ušesom, slišim piskanje park senzorjev v višjem tonu.
Ko govorim, imam občutek, ko da slišim v desnem, piskajočem ušesu, resonanco.
V nedeljo smo bili na Štajerskem, kjer je pihalo, ampak toplo in nisem bil toliko časa na vetru. Je pa res, da sem nenapovedano po mobilnem telefonu govoril malo več kot eno uro, skoraj vse na to uho.
Včeraj sem bil pri zdravnici, ki je rekla, da je bobenček v redu in mi predpisala sirup Acuver za 2x na dan.
Ima mogoče kdo idejo, kaj bi to lahko bilo in ali bo to šlo stran? Kaj takega se mi še ni zgodilo.
Ko govorim, imam občutek, ko da slišim v desnem, piskajočem ušesu, resonanco.
V nedeljo smo bili na Štajerskem, kjer je pihalo, ampak toplo in nisem bil toliko časa na vetru. Je pa res, da sem nenapovedano po mobilnem telefonu govoril malo več kot eno uro, skoraj vse na to uho.
Včeraj sem bil pri zdravnici, ki je rekla, da je bobenček v redu in mi predpisala sirup Acuver za 2x na dan.
Ima mogoče kdo idejo, kaj bi to lahko bilo in ali bo to šlo stran? Kaj takega se mi še ni zgodilo.