konjska mast - za vnetje vezi in tetive?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
ali ima kdo izkušnjo s to konjsko mastjo, baje naj bi pomagala pri vnetju tetiv in drugih kit v nogah, tekači naj bi jo uporabljali kar po tekočem traku...

nekaj sem bral na drugih forumih, da se ga dobi pri veterinarju, samo rečt moraš da kupuješ za konja... v čem je štos?
pa tudi ne bi rad nabavljal nečesa kar mi mogoče ne bi pomagalo, ker ni ravno poceni.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.237
4.787
113
hladilna krema oz mast, večja embalaža in močnejši občutek hlajenja... nič posebnega za kupit...

bo pa okrog tebe dišalo kot da si v mentol padel
evil.gif

hladilna mast

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Če se ne motim, jo ima hoffer trenutno v akciji...no..če še je sploh zaloga.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.237
4.787
113
ker je nekako najbolj običajno da se preparati za zdravljenje konj kupijo pri:
a: pasjem frizerju
b: na tržnici polek brokolija
c: pri dr. vet.med. oz veterinarju

pri veterinarju je ponavad pakunga večja, cena pa čist odvisna spet pri komu kupiš...

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Pomaga, pa uniči ledvice malo preberi ameriški FDA ga je prepovedal išči po aktivni surovini !!!

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Tuki mešate komercialne kremce z napisom konjsko mazilo in vetaseptal, ki je dejanska krema za živali. Ta ta druga je že zelo dolgo znana v športnih krogih za mazanje podvozja.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik alpek pravi:
Tuki mešate komercialne kremce z napisom konjsko mazilo in vetaseptal, ki je dejanska krema za živali. Ta ta druga je že zelo dolgo znana v športnih krogih za mazanje podvozja.

Lahko poveš kaj več? Ker sam sem spraševal točno po tej kremi, ne po nekih mentolovih hladilnih kremicah.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik warpaint pravi:
V voltarenu je (med ostalim) diclofenac. Če te dajo na doping, padeš
wink-1.gif

diclofenak je zdravilna ucinkovina Voltarena. In na dopingu nebo nic narobe, ker uradno ni prepovedana substanca, sploh pa ne moremo govoriti o dopingu pri topicni uporabi.

warpaint

Pripravnik
6. jul 2011
198
1
18
Nord
Resno? Antiinflamatorik in painkiller nista prepovedana v humanem športu? Res ne vem, ne zaje-avam.Mi je blo vedno čudno, ko so za kakega športnika pisali da je revež lahko nastopil samo pod protibolečinskimi injekcijami.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.847
677
113
Ne moreš primerjati injekcij in gela. Eno gre v celoten sistem eno pa se samo lokalno absorbira in učinkuje.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik warpaint pravi:
Resno? Antiinflamatorik in painkiller nista prepovedana v humanem športu? Res ne vem, ne zaje-avam.Mi je blo vedno čudno, ko so za kakega športnika pisali da je revež lahko nastopil samo pod protibolečinskimi injekcijami.

Omenjene zadeve ne vplivajo na metabolno zmogljivost telesa in zato to ni doping.

Obstajajo pa "raziskave" ki seveda prekomerno uzivanje protibolecinskih zadev uspejo predstaviti ko "ekvivalent" dopinga.

bade25

Pripravnik
17. sep 2012
104
0
16
konjsko mast naši dečki uporabljajo predvsem za zagrevanje mišic pred dirkami (motokros) - manj bolečin med dirkami in brez "musklfibra" po dirki......kupujejo pa pri veterinarjih. bog ne daj Voltarena......kemija.....

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
torej ta Voltaren in ta mast ni ista stvar? In tudi tista mast ki jo prodajajo v Hoferjih in lekarnah je tretja stvar, različna od prvih dveh?