Konec z Ericssonom ali ne?

tamau

Zelenc'
21. nov 2008
28
0
1
Nikjer ne vidim debate o tem, pa čeprav se videl na internetu pred kratkim novico, da naj bi omenjena firma prenehala izdelovati mobilne telefone. Je to sploh res? Ker če je, potem se nekako ne nagibam k nakupu telefona t700, ki me sicer mika. Vprašanje je, kako bi bilo potem s servisom takega telefona.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Servis bo zdaj počasi, oziroma mislim da je že (nekaj časa ga ni bilo), Sony pa Ericsson pa pač ner bota več sodelovala in šla vsak svojo pot. Vprašanje kaj to pomeni, ne verjamem da bodo kar nehali. Jih je pa malo čas povozil, niso najbolj v trendu s telefoni.

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Mlatite prazno slamo, uvoznik in servis za Sonyericssona je že v Ljubljani
wink-1.gif

22. jul 2007
13.562
1.748
113
124
Citat:
Uporabnik tamau pravi:
Nikjer ne vidim debate o tem, pa čeprav se videl na internetu pred kratkim novico, da naj bi omenjena firma prenehala izdelovati mobilne telefone. Je to sploh res? Ker če je, potem se nekako ne nagibam k nakupu telefona t700, ki me sicer mika. Vprašanje je, kako bi bilo potem s servisom takega telefona.
ta tema ŽE obstajaLPWWY

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik nidan pravi:
Mlatite prazno slamo, uvoznik in servis za Sonyericssona je že v Ljubljani
wink-1.gif

Samo prvi del imaš prav.. Delni servis je v Ljubljani. Popolne servisne podpore še ni in se še vedno pošilja telefone v tujino na servis
wink-1.gif
.
naj bi bilo pa sčasoma tudi po porihtano.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Kdaj pa spet dobimo nove/stare telefone? Baje bi naj bilo začetek aprila ... bo kaj s tem ali se bo zavleklo v nedogled?
I'm still waiting?
smirk-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Ja, saj te sem videla, da jih ima, samo jaz bi ravno G900 imela, ki ga pa ne dobim nikjer. No, pa saj če sem toliko časa čakala, bom pa še malo, ker imam ravno prost aneks, pa bi ga pri m@ vzela. Pravijo, kdor čaka, dočaka
smile-1.gif

Hvala vseeno.
nahrung002.gif