Konec Stargate Atlantisa - začetek SG Universe

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
No, pravkar je "umrl" še en majhen delček mene - pravkar sem pogledal zadnja dva dela, zadnje, pete sezone te nadaljevanke. Na netu sta se namreč pojavila PreAira in tako je zame vsega že konec.

Že kdo gledal?

Spoilerji:
1. In memoriam - Všeč mi je bilo, da so počastili spomin na Dona S. Davisa.
2. Zgodba predzadnjega dela - Izguba dragocenega časa. Namesto da so posvetili cel del alternativni resničnosti v obliki serije CSi: Las Vegas samo zato, da bi pokazali, kako wraithi zvedo lokacijo Zemlje.
3. Guest appearances - če so v zadnjem delu privlekli toliko starih fac nazaj, bi pa res lahko še Jacka O'Neila vsaj za par sekund pokazali.
Je pa Sam Carter vsak dan lepša...
shocked-1.gif

Potrjen je sicer še tretji spinoff - Stargate Universe, ki pa bo menda bolj Voyagerski, kar mi sploh ni všeč... In kako izvirno - če so iz SG-1 v Atlantis potrebovali 8 chevron, za SGU seveda potrebujejo 9. chevron... oco
smirk-1.gif

Če nič drugega, vsaj Brad Wright in Robert Cooper bosta spet delala namesto unih dveh lolekov iz SGA

Sam kako pa si v SGU kot vodjo ekipe prestavljajo Roberta Carlyla, mi pa še ni čisto jasno...

Skratka, ni še vse izgubljeno
wink-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
jaoooo

upam da ga ne bodo pobiksali

zdaj sem sredi tretje sezone Atlantisa.... je kar posrečen, čeprav, ni ga čez SG1

Nazadnje urejeno:

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Maš ZS....
aja kolikor vem bo najprej film univeres...nekakšen uvodnik...nato pa nadaljevanka...če bo res voyagerski...matr...s tvojih ust v božja ušesa...križanec mojih dveh naj naj stvari...
najraje gledam voyagerja..nato SG....voyagerja sem pregledal že vsaj 3x (10 sezon) (ST Enterprice D mi ni bil tolk všeč....mi je bil potem že archer boljši )

jah kaj čes... ST in SG fan....indeed..

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Ja to sem pozabil omenit - na tv najprej pride nekaj dvournega (ali bo to dejansko tv film ali dvojni del mi ni še čisto jasno), nato pa še serija. (Vir)
Pa še novica za Carlyla - link.

Nič nimam proti Voyagerju, ampak to da bodo skoz na eni ladji bluzili po vesolju v iskanju doma nima nobene veze z SG... Prej kak Farscape. Ampak, kot sem že rekel - Robert Cooper in Brad Wright bosta delala na seriji, tako da zna biti dobro narejeno.

Čudi me le to, da v zadnjih delih Atlantisa niso z ničemer nakazali na SGU. Ko je prišel SGA, so ga lepo predstavili v SG-1...
Še en spoiler za vsebino SGA 5x19: Ravno zato me tako matra dejstvo, da so cel 19. del pokurili za brezveze, ko bi 30 minut lahko koristno uporabili za uvod v SGU...

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Še nisem pogledal zadnjih delov... no pravzaprav še nisem imel časa pogledati niti dlje od nekako 5 dela, a mi je precejžal za SGA, Rodney mi je bil skoraj najljubši lik v celotni seriji.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
ja... v SG-1 mi je Rodney šel pošteno na živce ampak v Atlantisu pa je prava faca hahaha

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Hehe, ja to je pa res - v SG-1 je bil McCay za popent nadležen, sploh s je Carterjevo. V SGA pa ratal kr znosen. Podobno je bilo z Woolseyem. Na SG-1 bi mu sam metek v čelo pognal, v SGA pa je bil kar razumen.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
keri beden konec ma Atlantis.... pa saj ne morem verjet :S

kaj pa je zdaj po atlantisu? je že kaki film?

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
kaj a zdaj pa bodo z eno high tech ladjo (Hammond) šli nazaj pucat ostanke wraithov ali kaj bo ta univesum
smile-1.gif

glede na to da je Atlantis doma :D