Konec radia Europa05?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.137
11.006
113
kod Džej-Zija
Kot kaže, je radio dokončno pokopan. Na njegovi frekvenci namreč zdaj oddaja radio Bob z Jonasom. Ve kdo kaj več? Je Brus obupal? Škoda dobrega radia z dobro glasbo, sploh tisto po izboru Gregorja Šujice, alernativni in manj znani rock komadi. Jonas pa že štanca greatest hits of all times in je v parih dneh radio postal neposlušljiv.

I

Izbrisan uporabnik #488

Hvala za informacijo...

lol
smile-1.gif

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.528
2.280
113
Brus je car. Samo zadnja leta ni imel več tako ½prodornih½ samogovorov. Včasih je bil pa res dober. Škoda ker je bil to malo poslušan radio.
Ko vidim da je radio aktual - zakon za današnje čase, mi je jasno zakaj gre država v kuratz. Potem pa pogledaš še ameriška soočenja in oba kandidata.....

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Brus je bil zakon,.....samo radio je pa bilo slišat lih v Lj in,.....10 km okol ga je že zmanjkalo.....
jonas na radiu? A kej pove tudi, pol bo mogoče dober,..če bo pa sam musko fural pa BZ.

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Ne vem kje sem zadnjič videl neko reklamo, da ima Brus sedaj internetni radio, k*urc al je blo za unga, ki je imel Radio Dur...

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.584
3.948
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Kot kaže, je radio dokončno pokopan. Na njegovi frekvenci namreč zdaj oddaja radio Bob z Jonasom. Ve kdo kaj več? Je Brus obupal? Š
Brus še dela, ker sem ga dva dni nazaj slišal ko je delal intervju z enim elektro podjetjem.
Brus je sicer obupal že pred časom, ker je moral vsak teden na policijo zaradi oddaje Forum 22.
Sicer so njegov radio želeli kupit pri Nova24, jim je pokazal sredinec in prodal vse Leu Oblaku, ki ga je prevzel kot Radio 3 (če niste opazili ima poleg Radia 1 še Radio 2). Brus je po izjavi za javnost ostal v novem podjetju zaposlen za nedoločen čas, odobren mu naj bi bil pa tudi daljši dopust. Od kod zdaj Radio Bob, ki je sicer nemška radijska blagovna znamka pa ne vem
smile-1.gif

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
Ne vem kje sem zadnjič videl neko reklamo, da ima Brus sedaj internetni radio, k*urc al je blo za unga, ki je imel Radio Dur...
Kateri internetni radio je to?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.200
3.825
113
Škoda za Radio Europa 05. V službi smo ga imeli nastavljenega in sem res zadnjih par dni slišal večkrat Jonasa. Ker me službo ni ravno časa nekaj aktivno poslušat sem mislil da ima pač Brus neko oddajo z Jonasom, zdaj pa preberem tole...

Mah, vse gre v qratz.

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Benti, jaz sem pa le upal, da se bo Brusu izšlo! Pa tako lepo je bilo šimfat vse po vrsti!
Nekoč me je celo nekdo obtožil, da me Brus plačuje, da kaj povem!

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.584
3.948
113
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Benti, jaz sem pa le upal, da se bo Brusu izšlo!
Zanimivo da se mu finančno je. Še malo red prodajo je večkrat povedal, da je menda edini radio v Sloveniji s pozitivno bilanco in da mu gre zelo dobro. Edino stalne prijave na policijo in obiski sodišč so ga resno motili.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.642
4.374
113
Saj če je imel svojo frekvenco je vredna čistega zlata.
Takšni alternativni radiji so po tujini že vsi na DAB + priloplili