konec je z vami

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
no zdaj, pa mi je res dovolj
kot je že navada, skoraj vsako jutro (poleti) okoli pete zjutraj začnejo galebi na strehi prepevat
ampak danes je bil res hud koncert neka mešanica heavy metla in opere (po mejem se tut gonijo glede na glasove, ki spuščajo)
seveda se meni ob tej uri ne ljubi poslušat budilke še posebej v nedeljo ne
zato sem se odloču jih utišat
cool-1.gif

pa vas sprašujem kje bi lahko dobu kako zračno puško
ne rabim nič profi, lih tolko, da jih parkrat v rit, da ne bojo več razbijali bale

lp

gorazdo

Pripravnik
6. avg 2007
323
1
18
Ljubljana
imam podoben problem - z golobi; odganjam jih z airsoft puško (repliko); dovolj da ga "speče", premalo za resne rane.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.888
772
113
www.jernej.org
S puško nič ne boš dosegel, ker si ne bodo zapomnili... raje razmišljal, kako bi jih lahko trajno odgnal.

Za streho ne poznam rešitve... za okenske police pa 100% delujejo tiste špice, ki se jih gor namontira (da ptiči ne morejo gor sedeti).

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Ja v Novemgradu je bilo tudi zoprno... So take zvoke spuščali da je bilo joj... Enkrat sem mislil da mačke mijavkajo, drugič da psi lajajo(heu heu heu heu), potem pa spet nekaj tretjega...
stupid-1.gif

pikijakob

Pripravnik
8. avg 2008
273
0
16
Obala
Avtorju teme :kupi na tržnici 2-3ribe, pa strup za podgane notri (tisti ki ga vidiš v kleteh po vogalih), pa bo zeleglo.

Nazadnje urejeno:

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Namaži place, kjer se nahajajo, z lepilom za lovljenje miši - je idealno tudi za ptiče
cool-1.gif

Potem zjutraj obereš izplen, zaviješ vratove, v kanto z njimi in na juriš v nove zmage!
cool-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.014
1.919
113
se še noben bedak ni spomnil da enostavno okno zapreš ko greš zjutraj scat?
stupid-1.gif

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
poleti pri 25+ C° zapirat okno?
pa valda nebom podlegu ku****m galebom
preprosto jim bom rito sprašu

btw sem že nabavu za posojo puškico naslednji vikend se začnejo olimpijske
glavno tekmovanje prašenje galebou

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Klimo si kupi. Pa čepke si daj v ušesa. Boš spal ko šus, še vedel ne boš za ptiče. Pa če jih pride 500. Edino mogoče po okenskih policah si naštimi žeblje, da ne bodo mogl pristajat tam pa po možnosti srat vsepovprek.

MoDeR

Pripravnik
9. jun 2009
50
0
6
Ljubljana
Bemtiš mate eni bolne ej, zavetniki golobov. Zdj bo celo noč klimo kuru pa s čepki v ušesih spal zato k se je ena leteča podgana razpasla v njegovi okolici. Golobi, razn prenašanja bolezni tko nič pametnega ne delajo v ekosistemu, butci jih pa še futrajo sred parkov.

Maček, špice, lepilo, zračna puška, štrom ... vse slej kot prej rezultira v mirnem spancu in neposrani polički okna
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ha ha... moder pa ravno nisi. še vedno so bili golobi prej tukaj kot ti, in tudi prenašanje bolezni je pač naloga nekaterih živali. Sej namen je, da se taki kot si ti okužijo in se izločijo iz ekosistema, ker ga rušijo samo za svoje potrebe.

in kaj bo ko jih bo 5 ustrelil? prišlo bo naslednjih pet... in naslednjih... če je streha na kakšni dobri lokaciji, bojo skoz tam. pomoje je maček res še najboljša varianta. ujel itak ne bo nobenega, plašil jih bo pa skoz... Tistega k ga pa bo ujel, bo pa itak napaka v ekosistemu... samo potem bo verjetno problem kam z mačkom, ko ne bojo več galebi tja hodili? aja... sej zračko še maš...

me pa tud zanima, kako se počutijo ribe v bližnji reki, ker morajo skoz tvoj drek gledat in plavati v njemu?

Nazadnje urejeno:

MoDeR

Pripravnik
9. jun 2009
50
0
6
Ljubljana
Hehehe mal smeha more bit k vsi tko resno jemljejo teme na forumu
smile-1.gif
Maš prav, bodo novi golobi pršli in bo zabava za celo družino :D

Je pa za razmislt, da ne bomo dosegli z vtikanjem v njihov ekosistem evolucijski preskok golobje vrste saj bomo iz tistih golobov, ki bodo prežvel pravzaprav ustvarl übergolobe
wink-1.gif

Prvi korak so že nardil:

how%2Bto%2Bshit.jpg

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
fantje nekateri preveč moralizirate
in btw to so galebi, golobi me niti nebi motili, ker ne kričijo toliko
za uloviti kakega galeba pa je mačji kašelj, preprosto na trnek daš ribo(preverjeno deluje) ampak to ni moj namen
drugače bi hotu videt kako bi moralizirali, če bi poslušali njihov angelski glas že leta

ps:če bi jih pet ustrelil nebi prišli drugi, ker so zmeraj isti se že poznamo
smirk-1.gif

pa sem pozabu povedat, da je okno v sobi strešno, skratka se zvok odbija in gre direktno v moje uho

lp, bom poročal čez vikend koliko sem jih zadel

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja sprožil boš samo še več "moralnih" postov. raje bodi tiho, in obrži take zadeve zase. sej pomoje itak nobenega ne briga...

men tud srake in vrane nabijajo... pa sploh pomislil nisem na to, da bi jih eliminiral. če so res tok tečne zaprem okno, in grem nazaj spat... zoprno je pa v podstrešnem stanovanju, kjer se hitro ogreje, če ni prepiha... no ja. bo že.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik MoDeR pravi:
Hehehe mal smeha more bit k vsi tko resno jemljejo teme na forumu
smile-1.gif
Maš prav, bodo novi golobi pršli in bo zabava za celo družino :D

Je pa za razmislt, da ne bomo dosegli z vtikanjem v njihov ekosistem evolucijski preskok golobje vrste saj bomo iz tistih golobov, ki bodo prežvel pravzaprav ustvarl übergolobe
wink-1.gif

Prvi korak so že nardil:

how%2Bto%2Bshit.jpg

glede na to, da ima v rokah/krilih zemljevid, bi bil boljši naslov WHERE...

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja sprožil boš samo še več "moralnih" postov. raje bodi tiho, in obrži take zadeve zase. sej pomoje itak nobenega ne briga...

men tud srake in vrane nabijajo... pa sploh pomislil nisem na to, da bi jih eliminiral. če so res tok tečne zaprem okno, in grem nazaj spat... zoprno je pa v podstrešnem stanovanju, kjer se hitro ogreje, če ni prepiha... no ja. bo že.

ne mislim jih pobit, nisem tak
jih samo hočem spodit