konec Cvetličarne

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.336
303
83
39
Ljubljana
CVETLIČARNA ŠE ZADNJIČ!

Klub Cvetličarna, ki v Ljubljani deluje od leta 2004, bo s prvim februarjem 2012 po sedmih letih prenehal s svojim delovanjem.

Najemna pogodba se je iztekla in ekipa Cvetličarne je nima namena podaljšati. Pod stroški in prihodki namreč obstaja črta, pod njo pa je potreben pozitiven rezultat. Kljub temu, da je klub še vedno odlično obiskan, so stroški preprosto previsoki, številni poskusi za ureditev razmer na glasbenem trgu v Sloveniji pa so se vsakič znova izjalovili.

Cvetličarna je v svojih letih delovanja gostila čez 500 koncertov in preko 1.200 glasbenih prireditev, zadnji dve leti pa je pomagala krepiti tudi stand up kulturo v Sloveniji. V času svojega delovanja je postala prepoznaven klub tako med obiskovalci, ki so že davno presegli meje slovenske prestolnice, kot med glasbeniki z vsega sveta, ki so se vedno znova radi vračali.

Svojo zvesto ljubiteljsko publiko je Cvetličarna skozi leta gradila predvsem s kakovostjo programa in posluhom za želje in potrebe obiskovalcev, zaradi česar so se preko edinstvenih glasbenih izkušenj stkale pristne vezi med ustvarjalci, organizatorji in obiskovalci.

Vendar izvajati katerokoli obliko kulture na svoj račun, na trgu kjer dominirajo sofinancirani javni zavodi, danes ni pot prihodnosti in ravno zato Cvetličarna zapira svoja vrata.

V zadnjih dveh vikendih se vam bodo na odru Cvetličarne predstavili glasbeniki in artisti, ki so skozi glasbeno popotovanje kluba gradili svojo glasbeno kariero.

Vabljeni, da spijemo zadnje hladno pivo in vam podarimo zadnji topel objem. Naj Cvetličarna ostane v lepem spominu tudi vam.

Nič-krat dobili podporo od države, vedno podpirali kulturo sami in z vami.

Zbogom in hvala za vse ribe.

Ekipa Cvetličarne

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Škoda...
frown-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Najprej bi poskrbel za parking pa bi mogoče še kdaj šel tja na kak koncert. Tko je kot da bi prišel v ROG. Pol se pa sprašujejo zakaj tak obisk. Nobene duše..nič ni imela ta Cvetličana.

Scarface

Zelenc'
22. feb 2011
17
0
1
Sicer ne poznam,a kjub temu pozdravljam (to zaprtje)...verjetno enega izmed neštetih slovenskih 'drogeraških legel'

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.595
113
Emona / Carnium
Po Ljubljani še klubom komaj uspe sestaviti zadosti kvaliteten program in privabiti obiskovalce. Cvetličarna, poleg nekaterih drugih problemov, ni imela nobene vsebine. Kino Šiška jih scat pelje in tudi to je verjetno razlog, da lahko zaprejo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Da ne govorim da je totalno neizkoriščen prostor tam, vodstvo je pa itak....

masevc

Guru
2. sep 2007
3.519
894
113
žurnalova statistika

V sedmih letih je bilo v Cvetki:
•14 ujetih med seksom na wc-ju,
•311 najdenih ključev,
•602 izgubljenih jaken,
•917 izgubljenih bančnih kartic,
•82.512 porabljenih zvitkov toaletnega papirja,
•2.684.218 solz radosti,
•3.504.019 vzklikov "Yeah!",
•560 tisoč zadovoljnih obiskovalcev,
•509 koncertov,
•dva odpovedana koncerta.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Citat:
Uporabnik Scarface pravi:
Sicer ne poznam,a kjub temu pozdravljam (to zaprtje)...verjetno enega izmed neštetih slovenskih 'drogeraških legel'

pravijo da če ne veš o čem se gre, bodi raje tiho.

on:
Ja, jest se tud ne čudim, da jo zapirajo... Na živce mi grejo predvsem lastniki, ki samo molzejo prostor, vlagajo pa nič vanj. Enkrat sem bil tam podnevi - grozno!!! vse svinjsko, razmetano od prejšnjega večera - zvečer je bil pa na vrsti že nov dogodek!!! In so potem nekaj na hitro spucali... in potem sem razmišljal, kako mi je bilo prejšnjič, ko sem bil na koncertu, lahko tako fajn (načeloma me motijo neurejeni lokali)... In prišel do zaključka, da notri je itak povečini skoz tema, in se res ne vidi vseh flekov, smeti po tleh...

Skratka, totalno neprofesionalno vodstvo glede ureditve lokala, in tud skozi higieno se to pokaže. In folk to začuti... Sej ne rečem, žuri so bili zmeri ql, sam dokler ni bilo resnejše konkurence... potem... je pa takole... Verjetno so bili dobri meneđerji lokala, sam nekega gostinca je treba imeti za šank in prostor.

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
žurnalova statistika

V sedmih letih je bilo v Cvetki:
14 ujetih med seksom na wc-ju,
311 najdenih ključev,
602 izgubljenih jaken,
917 izgubljenih bančnih kartic,
82.512 porabljenih zvitkov toaletnega papirja,
2.684.218 solz radosti,
3.504.019 vzklikov "Yeah!",
560 tisoč zadovoljnih obiskovalcev,
509 koncertov,
Kasius je bil na Ribljji čorbi,
dva odpovedana koncerta.

Popravljeno
evil.gif

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Je bilo kar nekaj dobrih koncertov v Cvetličarni, tako da škoda da se zapira.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Nevem to so ze rekl da se zapira in se je ponovno odprlo. Cudi me tudi d aleta 2004 do 2008 je bila stara scena z elektronsko glazbo pa bolj malo ljudi, zdej so jo prenovili (za moje pojme unicili duh in naredili japijevsko sceno), asfaltirali parkplac, se sli fenciado bilo veliko folka in jo zapirajo? Nevem nej naredijo staro sceno, elektronska glazba ,nek lokalen dj itd, tko so pa fural neke dje iz londonov pa nevem kaj se vse pa za nobenga nikol noben slisal. Mah sej itak so pa unicl sceno sto fenciado.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Najprej bi poskrbel za parking pa bi mogoče še kdaj šel tja na kak koncert. Tko je kot da bi prišel v ROG. Pol se pa sprašujejo zakaj tak obisk. Nobene duše..nič ni imela ta Cvetličana.

A to mas v mislih pesek? So ze pred meseci aslfatiral.....

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Tudi pred leti bi rekel, nisem v Cvetki že min 1 leto in nazadnje je bil asfalt.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:

A to mas v mislih pesek? So ze pred meseci aslfatiral.....

par let prepozno

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Škoda, meni se je zdel kr kul plac...v bistvu sem bil samo enkrat, lani decembra na Čorbi.

Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Kolko gramov je slo cez nose pa niso napisali...
grin1.gif

Mislim, da se tega več posnifa v raznih Topih in podobno.

Nazadnje urejeno: