kondomi so...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
...zatiralci romantike, ker precej olajšajo sex, baje nas - ženske zato tipi lažje spravite v posteljo. To je reku tip ane! Men se pa zdi, da morš dons krepko razmislit, če je tip sploh vreden, da z njim deliš te radosti, ker se noben nič več ne trudi in je vse skup res en kobajagi efekt v teh čedalje kratkotrajnejših vezah. Mogoče so ene modelke že obupale, pa si mislijo, sej s tem tipom itq ne bo nič, za sex bo pa dobr in gremo, akcija. Tole je tema za našega velemeščana Kasiusa, ker se mi zdi, da se dogaja bolj v velemestih kot je npr. Ljubljana, New York...tko da lahko izvemo iz prve roke.
evil.gif

majč

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Kondomi so res samo za one night stand, ne pa za neko stalno zvezo (razen če ni prou nobenga zaupanja, no ja al pa če si najstnik).

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ja ker nas je lažje dobit v postlo, ker veš da ne bo "posledic".

majč

Ti bi tvegala zanositev na prvem zmenku?

Tablete dvomim da jemlješ preventivno.
evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ma sej s kerim naj pa grem na zmenk stari, sej so sami mulci nedorasli, puhasti. Ne morš še unga kondoma, ki ga maš 100 let v denarnici porabit, kje so pol šele tableti. Ej dobro jutro to je Slovenija, to ni planet 51.
priden.gif

majč

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Kondomi so res samo za one night stand, ne pa za neko stalno zvezo (razen če ni prou nobenga zaupanja, no ja al pa če si najstnik).

kaj pa če ženska ne želi jemati tabletk, otrok si pa par tudi ne želi? ja vem, pazi metoda, samo eni ji ne zaupajo. Ostane jim samo kondom

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ej to je tema o tem kako so nam kondomi spremenil percepcijo o spolnih odnosih. Mislim, da si dost star, da poveš svoje mnenje.

majč

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
kaj pa če ženska ne želi jemati tabletk, otrok si pa par tudi ne želi? ja vem, pazi metoda, samo eni ji ne zaupajo. Ostane jim samo kondom
Jaz recimo sploh nočem, da moja ženska, ki naj bi nekega dne rodila najine otroke jemlje tabletke, pač ne verjamem, da so ravno najboljše za njeno telo in kasneje plod; so nek kompromis, delujejo, ampak ne hvala, če res ni treba.

Zatorej z neznanimi ženskami ipd. samo s kondomi (temu se reče odgovornost; preprosto ne moreš vedeti, kaj vse si staknil pri drugih in je to tudi za njo dobr
grin1.gif

maremm

Pripravnik
26. dec 2010
357
0
16
Sory, torej meni se zdi da pri nas kompliciramo pri vsaki stvari, če ti paše se daj dol, pa je. S kondomom ali brez, kakor se zmenita. Kurbarije je bilo zmeraj dost, samo govorilo se ni o njej. Pač je sedaj malo manj kukavičjih jajc v družinah, ker folk uporablja kontracepcijo, druge razlike pa po moje ni.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi: Zatorej z neznanimi ženskami ipd. samo s kondomi.

Kaj misliš, da zaradi kondomov žensko lažje spraviš v akcijo? Kaj pa če kondomov ne bi bilo?

majč