Končno sem lahko videl, kdo si v mojem profilu

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Cool! Končno sem lahko videl, kdo si v mojem profilu. Zahvaljujoč DEVEL0PERS App za top-rated app! Preverite seznam mojem gledalca in videli, kdo je tvoj gledalec preveč. Kliknite tukaj >>

Pa to v vsakem drugem postu... Človeška neumnost ne pozna meja
bonk.gif

Ima kdo kakšno idejo pa gremo folk obrat do kosti? Po moje ne bo težko, lahko prodajamo kako čudežno kamenje iz Krete (prve šoderjame), ki zdravi raka, vodo iz Kašmirja (Drave), ki poveča plodnost ali palčke za uho iz Hofra, ki preprečujejo nespečnost
hysterical-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kaj pa vem, folk je ful radoveden glede tega kdo gleda njihov profil in se vsake toliko pojavi kakšen tak app, ki ga folk pograbi kot suho zlato.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.031
3.702
113
Ta je še posebej nadležen, ga blokiraš pa se pojavi pod drugim imenom. Ljudje očitno res klikajo kot ovce...

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ma dobro no, gledam ravnokar na zid pa ma res vsak drug ''WoW! Ne morem verjeti, jaz sem lahko �e danes vidite, kdo je na ogled na mojem profilu. Jaz sem tudi �okirana, kaj sem videl sedaj. glej, kaj tvoj tudi tukaj >>''

bonk.gif
Pa kaj nima nihče antivirusnega programa?

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Kako pa se človek, ki mu to objavlja na zidu reši te zadeve?

Jaz sicer tega nisem kliknu, sem pa opazil da polovica mojih sodelavk je ... pa imajo vsaki dan te napise med "novostmi" na zidu ...