Konc je s tabo!

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
=odjebi Zoki!

Gledam Štajerce in sem fasciniram.....sloga in moč. Gledam malodušje in apatijo po Ljubljani in se vprašam - Zakaj mi gledamo to napihnjeno vedno nasmejano usrano Zokižabo?

- Stožice = jama brez dna
- vse višji življenjski stroški zaradi tega (komunala, štrom, ogrevanje...)
- total zapufano mesto
- klientelizem
- nepotizem
- razmah mini šerifov v obliki mestnega redarstva
- ...
Torej kdaj se bo Ljubljana zbudila in streznila ter odposlala ***** eno pokvarjeno, kamor spada?

Konc je s tabo!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
Zato, ker večina folka verjame, da dejansko dela dobro za ljubljano, cedi se med in mleko, ne razumejo pa, da to na račun drugih in da je zadolženost taka, da bo za sabo pustil mesto, ki bo potem par let v recesiji.

Ampak..dokler gre nekomu dobro, ga nekako boli k, kaj se bo zgodilo jutri.

Plus...kje pa si še videl da bi se metrosexualci spravili na ulico, nimajo jajc.

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
Mislim da je glavni problem v tem, ker je Ljubljana polna usranih pezdetov. Ne vem kako naj drugače rečem kretenom, ki se vozijo s kolesom kjer se kao ne smejo in se potem ustavijo, ko jim redar ali policaj požvižga. Ali pa tistim, ki v soboto dopoldne s svojimi cosmo vozički stokajo ob Ljubljanici, koliko plačujejo za odvoz smeti in kurjavo, potem pa gre mimo Zoki in se mu smeškajo in ga pozdravljajo. Oziroma tistim, ki mirno prebavljajo parkomate v soseskah, ki so jih gradili s svojimi rokami in asfaltirali z lastnimi sredstvi. In še bi lahko našteval.
Dejstvo je, da je Ljubljana prepolna takih in drugačnih usranih rev in pezdetov...in zato mi je prvič v življenju žal, da nisem toti Štajerec iz Maribora. Ker točno vem, kaj bi bilo, če bi se šel zdaj drt na Prešerca "Konc je s tabo, [cenzura] ena smrdljiva Jankoviæeva"...

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
Dej pejt ti raj 10 ur ponižno čakat v Bauhas, da ti bojo mogoče dostavil vrata, k si jih plačal....

Ne zastopiš pač
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
V Ljubljani je problem ker se folk ne more odločt al bi šel vse razbit pred mestno hišo, pred vlado, pred parlament al pa pred sodišče.
confused-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Ej, samo ne kopirat našega slogana.
Slogan je žal že kopija, tak da si avtorskih pravic žal mariborčani ne morete zaslužit.

GOTOF JE! .. bil župan Ormoža, Vili Trofenik, že leta 2006
To si v štabu župana razlagajo s črnim trakom na fotografiji Trofenika, z napisi "gotof je", ki tako nazorno in nedvoumno kažejo na željo avtorjev po eliminaciji Trofenika, še pravijo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:

Dejstvo je, da je Ljubljana prepolna takih in drugačnih usranih rev in pezdetov...in zato mi je prvič v življenju žal, da nisem toti Štajerec iz Maribora. Ker točno vem, kaj bi bilo, če bi se šel zdaj drt na Prešerca "Konc je s tabo, [cenzura] ena smrdljiva Jankoviæeva"...

Pejt ane. A si pusi? Reva Ljubljanska si. Tuki an Forumu si pameten v živo pa največja Lublanska pičkica o katerih pišeš.

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
A ti tudi prideš, pa da vidimo, kdo je [cenzura]? Aja ne, ti nisi iz LJ, ampak si iz okolice..
bonk.gif

BTW: ni mi jasno, zakaj misliš, da mi je problem Zokanu povedat, kar mu gre. Žal pa "glave" težko "seka" samo en...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42

se mi zdi
Od: Nenasiten
da nisi iz LJ, tako da ne vem kaj nekaj pametuješ...če si Zokanov valpet tudi prav, pejt spat al neki. Če ti je dolgčas, pojdi na svojo občino malo računovodske knijge pogledat, boš še kako presenečen.

Ajde

Zakaj bi prišel če mi je pa všeč v Ljubljani? Parkiram lahko pred blokom. Stroški niso veliki, v center grem z busom.
Pojdi protestirat sam reva

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.830
2.083
113
V Ljubljani se bolj kot z drugimi ukvarjamo z družino, službo, hobiji in se ne vtikamo v vsako zadevo in vsakega. Kot meščana se me razne politične malverzacije župana ne tičejo kaj dosti, trenutne kakovosti življenja ne zamenjam za nobenega "poštenjaka" na lokalnem prestolu.

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Trofenik je bil gnoj od gnoja ... če bi njegov gnoj potrosili po njivi, tam sploh ne bi nič raslo, ker bi se zemlja uničla ...

Pred kratkim sem preko neta na radio Ptuj slišal, da tudi Trofenik nima nobene diplome, kot je sprva sam sebe napihoval ... nikjer v naši državi ga nimajo v registru, da je kje obiskal študij ... Jah .. verjetno je to že spet en grešnik, ki je kupoval diplome "od tam dol" ..

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Mislim, da če bi bile demonstracije proti pingvinu, bi se jih udeležilo tudi precej ljudi izven Ljubljane. Pa ne samo tiistih iz okolice, pač pa tudi malo širše okolice. Jaz bi zagotovo prišel.