Dobil račun za vodovod kanalizacijo in ugotavljam, da je po novem potrebno plačevati tudi deževnico.Človek ne ve, ali bi se smejal ali jokal, kakšne ideje vse padajo v račune. Poleg tega v dopisu piše, da je zavezanec za plačilo meteornih voda lastnik hiše, ki ima urejeno odvodnavanje v kanalizacijo, medtem ko tisti, ki imajo odvodnajvanje speljano direktno na pločnik ali drugo javno površino, do tega stroška niso obvezani. Merilo za velikost stroška za meteorne vode je površina strehe.
Ne vem, ali sem jaz blesav ali pa v tej državi vrag odnesel še logiko... nekdo, ki je plačal prispevek za komunalo in za svojo hišo uredil kanalizacijo, je finančno tepen, nekdo ki tega ni uredil, pa ni obvezan do plačila stroška za meteorne vode. Ma ravno obratno bi moralo biti, če že moramo plačevati deževnico...
Svašta
Ne vem, ali sem jaz blesav ali pa v tej državi vrag odnesel še logiko... nekdo, ki je plačal prispevek za komunalo in za svojo hišo uredil kanalizacijo, je finančno tepen, nekdo ki tega ni uredil, pa ni obvezan do plačila stroška za meteorne vode. Ma ravno obratno bi moralo biti, če že moramo plačevati deževnico...
Nazadnje urejeno: