Kupiti moram kompresor za domačo uporabo.
Za napolnit kakšno pnevmatiko, kaj spihat, itd. Nič ekstra, bi pa rad da je zadeva dokaj kvalitetna, da pač kupim enkrat in potem pozabim. Trenutno sem uporabljal nek noname kompresor, ampak je šel od hiše. Se mi zdi, da je bil 2kW. Čim manjši, tem bolje. Kakšen predlog? Ali grem po tole in zaključim zadevo?
Vidim pa, da obstajajo tudi pokončni, kar ne bi bilo tako slabo, ker vzame manj prostora:
Za napolnit kakšno pnevmatiko, kaj spihat, itd. Nič ekstra, bi pa rad da je zadeva dokaj kvalitetna, da pač kupim enkrat in potem pozabim. Trenutno sem uporabljal nek noname kompresor, ampak je šel od hiše. Se mi zdi, da je bil 2kW. Čim manjši, tem bolje. Kakšen predlog? Ali grem po tole in zaključim zadevo?
Kompresor - Lidl Slovenija
Kompresor - 24-litrska posoda z vijakom za izpust kondenzacijske vode brezstopenjsko nastavljiv od 0 do pribl. 10 barov 2 manometra s skalo v barih in
www.lidl.si
Vidim pa, da obstajajo tudi pokončni, kar ne bi bilo tako slabo, ker vzame manj prostora:
FERREX Pokončni kompresor, 50-l
HOFER predstavlja kakovost po najboljši HOFER CENI ✓ Vsak teden nova ponudba ✓ Velika ponudba izdelkov ✓ več kot 90 trgovin ➤ Izvedite več pri HOFERju.
www.hofer.si