Komplet za prostoročno telefoniranje

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mati bi rada imela za v avtu to, kar je imela pred leti pri Siemensu - komplet za prostoročno telefoniranje, ki ima ''vse v enem''. Zadeva se je vtaknila v vžigalnik, vgrajeno je bilo stojalo, zvočnik in mikrofon.

Torej odpadejo razni bluetooth kompleti, slušalke, kompleti za avtoinstalacijo... Lahko se priklopi direktno v vžigalnik, lahko je tudi na armaturki in napajalna žica do vžigalnika. Katera znamka ima kaj takega, da kupimo z mobilcem vred.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tako je izgledala zadeva:

119637.jpg

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Meni je pa to nepraktično, veliko večji obseg uporabe ima bt slušalka ki jo lahko uporabljaš vsepovsod.
Recimo že pri pc-ju imaš obe roke proste itd...
Tudi če je nevešča uporabnica bi se zagotovo našla med vso solato takšna ki bi ji ustrezala.
Sam imam eno iz serije plantronics discovery in sem zelo zadovoljen, tudi pri dokaj intenzivni uporabi jo polnim največ dvakrat na teden.

Lp.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
ne vem če je njegovi mami všeč da ima kaj v ušesu, south raje poglej kaj v smeri bt-avtoradija so že izredno poceni, edino če je problem serijsko vgrajenega potem je druga zgodba

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Radio je serijski s changerjem, tako da to odpade. Slušalk ne mara (še posebej da bi celo pot s slušalko v ušesu vozila). Našel sem sicer en komplet na ebayu za nokio, kjer je stojalo s priseskom, polnilec in posebej BT zvočnik s gumbi yes no in volume. Malo me skrbi kako se bo znašla s vklapljanjem BT, ampak če drugega ni, bo že nekak.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.409
5.685
113
zakaj za vraga hoče to napol delujoče sranje?

že za 30€ dobiš od motorole bt instalacijo, ki jo lahko vradiš sam, če le veš kje v avtu je stalni plus, plus preko kontakta in pa masa.
pa bo zadeva delala in ne tak kot to.