Situacija: kolega kupuje fotoaparat, ki so bo uporabljal kar veliko tudi v "neugodnih" pogojih.
Te pogoji vključujejo:
1. padce z višine kakšnega metra (iz žepa)
2. izpostavljenost blatu/pesku/olju
3. izpostavljenost vodi (dež) in alkoholu (žuri
)
4. nošenje v zunanjem hlačnem žepu ob fizičnih delovnih aktivnostih
5. občasna "nočitev" fotoaparata kje zunaj
Uporabnik je skrajno nezahteven, želi pa si bombončkov v stilu "trotelziher" pritisni in slikaj fotoaparata, več zooma kot 3x in pa možnosti kvalitetnih videoposnetkov (takih da se jih da gledati na TV kot "film"); snemanje videa naj bi bilo podprto z možnostjo spreminjanja zooma med samim recordanjem.
Sem mu hotel (kolegu) reči da takega fotoaparata ni, pa sem med iskanjem kompromisov naletel na "pentax W60" serijo, ki ob ugodni ceni ponuja vse našteto!
Zdej me pa zanima vaše mnenje ali obstaja še kaj boljšega, ali je to to ...
Te pogoji vključujejo:
1. padce z višine kakšnega metra (iz žepa)
2. izpostavljenost blatu/pesku/olju
3. izpostavljenost vodi (dež) in alkoholu (žuri
4. nošenje v zunanjem hlačnem žepu ob fizičnih delovnih aktivnostih
5. občasna "nočitev" fotoaparata kje zunaj
Uporabnik je skrajno nezahteven, želi pa si bombončkov v stilu "trotelziher" pritisni in slikaj fotoaparata, več zooma kot 3x in pa možnosti kvalitetnih videoposnetkov (takih da se jih da gledati na TV kot "film"); snemanje videa naj bi bilo podprto z možnostjo spreminjanja zooma med samim recordanjem.
Sem mu hotel (kolegu) reči da takega fotoaparata ni, pa sem med iskanjem kompromisov naletel na "pentax W60" serijo, ki ob ugodni ceni ponuja vse našteto!