Komentar komentarja Ane Jud?

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Jah, ko kdo kej reče čez njo ga gre takoj tožit. Mislim, da je čas, da nekdo toži njo.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ja kaj pa drugega počnejo ti cvetovi FDV-ja?
Svet se obrača, akterji menjajo strani, zgodba pa je ista. Prej je Janša rušil vse, kar je bilo na oblasti. Sedaj to počnejo bivši oblastniki, ki še niso preživeli "izdaje" slovenskih volilcev. Pri tem jamranju jim veselo pomagajo mnogi mediji.

Za zrelega človeka v Sloveniji ni lahko. Demokracije ne moreš brati. Ne gre, je_bi ga. Ampak kaj, ko tudi na drugi strani ni nič drugega kot hujskaštvo in pristranskost. Jajc. Še dobro da imamo internet in tuje medije. Če druzga ne, vsaj pol prostora ne namenijo politiki. Verjetno je to slovenski fenomen. Da se radi ukvarjamo z gnojem.... Dunajski hlevarji.press

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
O se spomnem na bivšem portalu kjer sem mogel tisti komentar od guštija umakniti (beri ga kantirati), ker so bile gožnje z tožbo, odvetniki bla bla

Moje mnenje je, da je takrat gušti zadel bistvo te dečve.

postelja.press
cool-1.gif

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Hec je bil, da sem v casu afere za finto vpisal njeno ime v Google in prebral 1000x bolj socne stvari kot na Gustijevem blogu, za kterega je bil tak halo...
smirk-1.gif

böc

Majstr
1. avg 2007
2.385
443
83
KSZ

Ze napda/grozi tudi Severju:
http://www.anajud.eu/index.php (pod Majda Širca (Zares), lažniva političarka!).
Kaze, da ima par folka v šahu in si potem veliko dovoli. Samo slej ko prej bo končala na kakšen neslaven način.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
O se spomnem na bivšem portalu kjer sem mogel tisti komentar od guštija umakniti (beri ga kantirati), ker so bile gožnje z tožbo, odvetniki bla bla

Moje mnenje je, da je takrat gušti zadel bistvo te dečve.

postelja.press
cool-1.gif

Kva, hočeš reč da je že dolgo nihče ni konkretno povaljal?