Kakor vem ni narobe-je pa fajn da je črni čaj. Narobe je samo, če bi uporabljala kakšen metin čaj ali podobne aromatične čaje... pa obvezno ne uporabljat kovinskih predmetov za mešanje ali premikanje gobe, ker ji kovina baje škoduje, kakor tudi umazanija.
Jaz sem jo tudi danes naredil in jo bom imel do naslednje srede notri (13.6.) -da si lažje predstavljaš koliko časa. Drugače pa čez kakih 7dni počasi pokušaj okus, če ti je OK, dlje časa, ko se bo namakala, bolj bo kisel čaj. Pa ne takoj obupat, če ti na začetku ne bo všeč. Meni je bilo na začetku čisto prekislo, zdej pa sem se naučil delat in je zadeva precej bolj osvežilna.
Skratka preberi si malo tisti material, ki sem ga dal zraven....pa še kaj na internetu. Na youtubu obstajajo celo posnetki, kjer nekateri v končni čaj dodajo notri borovnice in drugo sadje za izboljšanje okusa.