Kombinacija AR+CN 2008, deluje samo CN?

Hijacker

Pripravnik
23. nov 2007
335
0
16
Nikako mi ne uspe na Nokii N95 s Garmin 5.0 usposobit, da bi lahko iskal po AR. Vedno išče samo po CN tudi če imam CN izključen. AR je kompletna SD verzija s samo dodanim ključem (GmapTool), CN 2008 pa Avstrija, Italija, Nemčija in Madžarska. Brez Slovenije.

Kakšna ideja?

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
rešitev je samo z ločenima datotekama in vsakokratnim preimenovanjem
frown-1.gif

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
znan problem, kriv je AR(ni kompatibilen), rešitve ni. (razen če vsakič preimenuješ, kot je matko povedal, ali pa uporabljaš CN NT9)

Za mobile PC imam ti. fix (ob zagonu te vpraša, katero karto želiš), če se mi bo dalo(in če boste pridni
tongue-1.gif
), bom pa morda še naredil za Windows Mobile. Na symbian pa se ne spoznam toliko.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Ali lahko prosim napišete kakšen primer, kjer je razvidno, da po AR ne išče. Sam v krajih ki jih poznam ne ločim, ali išče po CNEu ali po AR. Je pa res, da mi v večini primerov, na vasi najde več pozicij za eno številko. Pa ni A, B, C, ... ker so pozicije razmetane po celi vasi.
Na N95 je XT v5, AR2.10, AT2.11 in CNEu2008.
Hvala, Jodlar

Nazadnje urejeno:

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
V prilogi je verzija za windowse (garmin mobile pc). Arhiv ekstraktajte v mapo, kjer je mobile pc nameščen. Nato pojdite v to mapo in z beležnico odprite nastavitve.bat. Tukaj lahko nastavite imena datotek za adriaroute in evropo. Nato pa zaženete z garmin.exe.

Za windows mobile pa še je v izdelavi
pozdrav.gif
.

@jodlar ko stvar deluje, ti najprej da državo za AR in nato za evropo (ali pa obratno, sem mogoče zamešal). V nekaterih primerih pa se pač skregata in ponuja le evropo.

Priponke

• 463219-GarminMobilePC.rar
    139,9 KB · Ogledi: 231
Nazadnje urejeno:

Hijacker

Pripravnik
23. nov 2007
335
0
16
Že pri izbiri države. Vedno imaš na opcijo samo Slovenija. V AR je država pod "Slo".

Podobne teme