Komad, ki te popelje z veliko hitrostjo

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Iščem par komadov, ob poslušanju katerih imaš hm... občutek kot da z veliko hitrostjo drviš skozi tunel. Ne vem kako bi opisal. Včasih (hm.. nazadnje sem igral pred več kot 5 leti) so bili takšni komadi spremljava računalniških dirkačin. Obvezno rock seveda.

Idejo sem dobil zjutraj med poslušanjem Rammstein - Eskimos & Egypt, samo to ni čisto to, razen v najboljših delih komada (ramix malenkost boljši, toda preveč elektronska glasba).

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.066
5.650
113
em lihkar enga najdu...čist dojaja je pa tud če kdo najde rad bi čimveč take muzke

Kamele0N

23. jul 2008
42.066
5.650
113
Lol rock komadi pa rammsteini da te čez tunel popeljejo
hysterical-1.gif

Šele zdele prebral da se gre za čist drugo musko

Kamele0N

23. jul 2008
42.066
5.650
113
Ei stari kje si....kam te je odnesl....dobr komad a
evil.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Pa saj sem napisal da sem ob Rammsteinih dobil samo idejo. Sem pa zdaj iskal po youtube eskimos & egypt pa ugotovil, da imam v očitno avtu neko čisto čudno verzijo; precej bolj divjo, toda preveč štanc.

Spomnim se, da sem v srednji šoli imel zaradi tega en komad od Body Count, samo bolj poslušam manj mi je jasno kaj.

Pulp Fiction je cool, vedno na moji playlisti, samo to ni to kar zdaj iščem. Tudi Prodgy ne, saj mi manjka energije, ki jo da kitara.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik kajn pravi:
Evo tale komad, zmeraj ko pride na vrsto na kaseti, mi zmeraj malo bolj težka noga rata
smile-1.gif

Ajrut

Je pa res da je malo bolj težak rock
cool-1.gif
467716-post_slo.gif

cheer.gif
Bi znal bit pa fenomenalen v nemščini (ki je drugače ne maram, samo za rock je pa super).

avantgarda

Pripravnik
13. mar 2008
186
0
16
Blur - Song 2
Moby - Extreme ways
Guano Apes - Open ypur eyes
Soundgarden - Rusty cage
Jimmy Eat World - Pain

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Težka bo tale. Najbrž ima vsak v svoji zvrsti, ki jo posluša, tisti priljubljen komad.Tale je zame zelo nevaren za volanom, ob vračanju domov. Nisem pa imel nikoli občutka da bi se vozil skozi tunel
tongue-1.gif

3:15 3:33 pol pa ADIJO 4:27
cool-1.gif