Koliko stane veliki servis za C5 V6?

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Foter bi rad naredil veliki servis na Citroen C5 3.0 V6.

Na servisu so mu rekli, da samo deli pridejo 1000e. Ta se mi pa zdi malo lovska.

Bi kdo vedel mogoče?

tony

Guru
23. jul 2007
9.664
1.482
113
Verjetno ni daleč od resnice... Razen, če stakneš kje kakšnega porfi Citroen popoldanca, ampak verjetno niti neoriginalni deli za C5 ne rastejo na drevesih...
tongue-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Foter bi rad naredil veliki servis na Citroen C5 3.0 V6.

Na servisu so mu rekli, da samo deli pridejo 1000e. Ta se mi pa zdi malo lovska.

Bi kdo vedel mogoče?

Vse najboljše za rojstni dan!
cheer.gif

Zdaj pa k temi... Za Carismo so samo deli za velik servis okrog 750eur, potem pa še tekočine + delo. Za avto letnika 97-2000, za te novejše ne vem. Tako, da za C5... Avto je novejši pa še V6 je. Po moje je cena 1k € še kar realna.
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Načeloma še imaš šanse, da kaj prišparaš, če se še nisi kje drugje zanimal. Pod veliki servis je verjetno mišljena glava + ostala periferija (jermeni, šponerji)? Jaz sem kupoval za svoj avto in je na servisu roba cca. 800 EUR, jaz sem jo nabavil delno na ebayju, malo po naših avtotrgovinah, nekaj pa v Avstriji na servisu in sem zapravil za vse komplet 260 EUR (seveda s 25 % popusta v naših trgovinah), s tem da sem dobil vse: šponerje, jermene, garnituro za glavo, še semeringe za glavno gred, termostat, antifriz, še olje za menjalnik sem vzel zraven itd.
smile-1.gif
Manjka mi samo še motorno olje, oba filtra in nove svečke.

Fajn je imeti kakšen EPC, da malo sam pobrskaš za deli in kodami, potem pa samo na servis napišeš mail in ti dajo približne cene. Tisto, kar je poceni ali pa se da dobit samo pri pooblaščencu, vzameš pri njem, za ostalo počekiraš malo avtotrgovine. Avstrijcem paše takšen način dela. Jaz zmeraj pošljem mail in če se strinjam, je roba naslednji dan že tam in jo samo pridem plačat.

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
bo kar ok... za renoja smo dali 1085€ na pooblaščencu... jermeni, olja, filtri, sp. bremze....

1.5dci...