Koliko je vreden avto

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.576
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Namreč, prodajam avto Fiat punto letnik 2003 1.2 16v 72000 kkm. Avto ima realne kilometre, klimo ..., srednje ohranjen ( ima par bušk vse skupaj za okoli 300€ popravil ), lansko leto narejen velik servis...
vprašanje: ker bom avto prodal kolegu me zanima realna vrednost vozila. Če pogledam avtonet so cene za t5a model od 2500€ naprej z več prevoženimi km, na mobile.de so še dražji.
P.s. itaq da mu ga bom dal ugodno vendar pa ne PREugodno
smile-1.gif

Za kakšen denar naj mu ga dam?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Jaz bi mu ga dal za nekoliko višjo ceno od povprečne...zgodovina znana, lastnik znan, to je pa ja nekaj vredno.

Drugače pa je moja politika taka, da kolegom ne prodajam
smile-1.gif
rajši čisto enemu x

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ne prodaj ga kolegu.

Al si taka duša da šenkaš slabega jurja?

Jebat ga, naj si drugega najde, reči mu da je začel menjalnik jebat, takega avta pa nemislis frendom prodajat.

500€ je danes dnar. Vsaj za moje pojme.

Pol pa nedajbože, da mu kaj crkne (počasi bo skrajni cajt da gre kaka malenkost), pol boš pa najslabsi frend...

Take the money.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
jaz sem kupil od kolega in sem najsrečnejši na svetu. ni mi htel prodat avta, skoraj kregala sva se, da naj mi ga proda. pol je pa le popustil. avto super služi, malenkosti smo odpravili, kar pa je glavno, vem vse, kaj je na avtu menjal, kako se je z avtom delalo, ker je bil prvi lastnik. in sem avto nov vreden 23.000 evrov kupil starega 7 let za 5 jurjev. popravil pa je pred prodajo vse živo in vložil v avto samo v zadnjem letu 3000 evrov. prej sem mel s 3 rabljenimi relativno slabe izkušnje ... midva sva se pri ceni zmenila, da dam toliko, kolikor mu dajo v avtohiši, kjer bi ga vzeli not. njemu je bilo pol vseeno, če dobi isto, jaz sem dal pa nekaj manj kot je bila prodajna vrednost.
jaz ne vidim nič slabega v tem, če se dogovarjajo kolikor toliko normalni ljudje. tisti dve manjši okvari, ki sta se mi pripetili, pa tudi nista bili grozni. pa tudi če bi bilo kaj večjega bi bil to pripravljen sprejet, saj me je opozoril, da lahko še kaj crkne ...