Koliko bi me prišla najmenina + stroški ?

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Živjo
Se še predobro spomnem, da sem že enkrat odpru čist podobno temo, ampak jo ne najdem.
Me pa zanim, koliko bi takole stalo najmnina + stroški (elektrika, voda, gretje, telefon, rtvslo naročnina....) + hrana na eno osebo+ druga oseba.
Glede lokacija najema vrjetno kakšen Kranj, Postojna odvisno do 50 km iz Ljubljane
oz., koliko vi plačujete vse te stroške.

Nazadnje urejeno:

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Glede na to da ne delaš (utikanje krompirja ne šteje), bo zate to kar visok strošek žal
smile-1.gif

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Glede na to da ne delaš (utikanje krompirja ne šteje), bo zate to kar visok strošek žal
smile-1.gif

Kdo je rekel, da ne delam a ti sploh bereš moje teme, vrjetno NE. Za v naprej jaz sem v DELOVNEM RAZMERJU

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Ja pol se pa uproščam,ker večino kar ti sproduciraš niti ni uporabnega branja.
Sicer pa če se misliš normalno cez mesec prebit, pa da ti še kaj ustane te sanjsko življenje v najemniškem stanovanju pride lahko že od slabega jurja dalje z ne ravno skromnim lajfom.
Sicer pa takih in podobnih tvojih tem je bilo že nebroj in kolikor te poznam (pa te ne), bi že v prvem kvartalu pobegnil nazaj k svojim roditeljem (podobno kot z avtom).

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
ZELO različno oziroma beri: kako se kdo znajde. Lahko da boš dobil luknjo za 200 EUR ali pa malo večjo luknjo za 400 EUR. Ampak spet, lahko pa najdeš čisto spodobno stanovanje za 300 EUR. Spet razlika ali je opremljeno ali ne. Tudi na to moraš misliti.

Priporočam ti samo, da ne siliš na svoje, če res ne gre. Če je možnost ostati doma, ostani doma in šparaj denar.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
ZELO različno oziroma beri: kako se kdo znajde. Lahko da boš dobil luknjo za 200 EUR ali pa malo večjo luknjo za 400 EUR. Ampak spet, lahko pa najdeš čisto spodobno stanovanje za 300 EUR. Spet razlika ali je opremljeno ali ne. Tudi na to moraš misliti.

Priporočam ti samo, da ne siliš na svoje, če res ne gre. Če je možnost ostati doma, ostani doma in šparaj denar.

..., zaradi študija me zanimajo stroški ne kar za skoz od doma.
Bolj točno MB

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
na začetku sprašuješ za postojno oz. do 50 km iz ljubljane sedaj pa že MB?
confused-1.gif

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
a je vam res treba vse podrobnosti pisat a naj še napišem, kaj bom študiral, kakšne sem ime rezultate na amtur pred leti, kaj sem delal v preteklosti in sedaj, .....niste resni

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
"...Glede lokacija najema vrjetno kakšen Kranj, Postojna odvisno do 50 km iz Ljubljane..."

"...zaradi študija me zanimajo stroški ne kar za skoz od doma.
Bolj točno MB... "

Jebemtis, da ne vem kdo ni resen. A si ziher, da si za na fax, ce se svojih misli ne znas natipkat?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:

Bolj točno MB

Večje kot je stanovanje, več kot vas bo notri, manj te bodo prišli mesečni stroški.

Za enosobno stanovanje v centru Maribora plačujeva s cimrom cca. 450-500€ (260 najemnina in ok. 200 stroški), pri ostalih prijateljih v enaki situaciji je podobno. Torej dobrih 200€ mesečno. Pa imava kar lepo enosobno stanovanje! Medtem pa eni prijatelji živijo v še lepšem stanovanju, od tega ima vsak svojo sobo, imajo veliko dnevno sobo ... in na koncu pride vsakega cca. 120-130€, so pa v 4-sobnem stanovanju.

Lahko pa se tudi uštuliš komu, ki oddaja samo 1 sobo ali pa v študenta za 100€.

Poznam pa tako študente, ki sami živijo v podnajemniškem stanoovanju, kot tudi študente, ki so jim starši kupili stanovanja, kot tudi take, ki komaj zberejo za študentski dom mesečno. Takle mamo.
smirk-1.gif

Toliko za enkrat!

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
"...Glede lokacija najema vrjetno kakšen Kranj, Postojna odvisno do 50 km iz Ljubljane..."

Bolj točno MB... "

Jebemtis, da ne vem kdo ni resen. A si ziher, da si za na fax, ce se svojih misli ne znas natipkat?

A moraš res vse podrobnosti vedet.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:

Bolj točno MB

Večje kot je stanovanje, več kot vas bo notri, manj te bodo prišli mesečni stroški.

Za enosobno stanovanje v centru Maribora plačujeva s cimrom cca. 450-500€ (260 najemnina in ok. 200 stroški), pri ostalih prijateljih v enaki situaciji je podobno. Torej dobrih 200€ mesečno. Pa imava kar lepo enosobno stanovanje! Medtem pa eni prijatelji živijo v še lepšem stanovanju, od tega ima vsak svojo sobo, imajo veliko dnevno sobo ... in na koncu pride vsakega cca. 120-130€, so pa v 4-sobnem stanovanju.

Lahko pa se tudi uštuliš komu, ki oddaja samo 1 sobo ali pa v študenta za 100€.

Poznam pa tako študente, ki sami živijo v podnajemniškem stanoovanju, kot tudi študente, ki so jim starši kupili stanovanja, kot tudi take, ki komaj zberejo za študentski dom mesečno. Takle mamo.
smirk-1.gif

Toliko za enkrat!

aplauz.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:

Bolj točno MB... "

A moraš res vse podrobnosti vedet.

Pa naslednjič anketo postav, če se ne znajdeš
bonk.gif

In pol s takimi na faksu, ni čudno, da smo kjer smo
uf-1.gif