Kolesarski izlet

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Oj.

V soboto al pa nedeljo bi šou za dan ali dva na kolesarski izlet, glede na to, da so to še zadnji dnevi, ko bo približno lepo in bi se dalo iti s kolesom malo ven iz Ljubljane. Če ima kdo predlog, idejo, bi rad šel zraven,.... sem odprt za predloge.... Nekako bi blo kul imeti družbo, narediti prvi dan cca. 100km, prespati in se nadlednji dan vrniti...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Mogoče barje pa potem čez Rakitno do Cerknice in naslednji dan proti Logatcu, čez Vrhniko v LJ ... prvi dan je bolj na hard, drugi je pa lep spust in kr velik del poti maš urejeno kolesarsko stezo. Zna bit pa zdej precej vetrovno, tko da ... upam, da najdeš nekaj kar ti bo ustrezalo.
Potopis bi bil dobrodošel
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ta je lepa ja, ampak za en dan prekratka.
Od Pikovnika gre skoraj samo navzdol do Ljubljane.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Mogoče barje pa potem čez Rakitno do Cerknice in naslednji dan proti Logatcu, čez Vrhniko v LJ ... prvi dan je bolj na hard, drugi je pa lep spust in kr velik del poti maš urejeno kolesarsko stezo. Zna bit pa zdej precej vetrovno, tko da ... upam, da najdeš nekaj kar ti bo ustrezalo.
Potopis bi bil dobrodošel
smile-1.gif

Hvala za predlog, ampak Rakitno sem iz centra Lj delal pred/po šihtu za trening v 1uri 20minut (navzgor, dol pa 35min), tko da ta tura res nebi bla dvodnevna.

V enemu dnevu sem naredil Lj-Celje-Lj (cca. 150-160km), tko da bi rabu vsaj 100km v eno smer z vključenim vzponom =).

Čeprou k razmišlam... tura, ki si jo predlagau ni slaba, glede na to da imam pri Cerkniškem jezeru zastonj prenočišče... Bomo pa drugje kt na kolesu kurl kalorije =P ...

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
lj-kranj-besnica-dražgoše-železniki-soriška-boh.bistrica-bohinj-pokljuka-bled-radovljica-kropa-jamnik-besnica-kranj-lj

če ti ni dost greš pa iz kranja še na krvavec in domov v lj.