Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kupujem kolesarske čevlje spd, rekreacija, treking. Gledam malo naokoli, po slo. trgovina, pa sami predragi, glede na to, da je off season, pa da bi pač nek star model.... A je kaka tuja internetna stran? Pogojno kupim tudi rabljene....
Za do 50 eur bos moral gledat za rabljenimi! Sicer pa poglej po nasih online stacunah, chainreactioncycles.com, wiggle.co.uk in pa v stacunah na linku, oziraj se na drug post z nemskimi stacunami: http://tabla.mtb.si/viewtopic.php?f=16&t=16332
Hm, šparati ne preveč... Jaz sem 2001 kupil Shimano SPD (vmes, resnici na ljubo, nisem kolesaril štiri leta), pa so še sedaj b.p. Torej sedem let uporabe, letno 3000 gorskih makadam kilometrov. Res so se mi zdeli takrat dragi (11.900 sit), ampak... kvalitetni. Rabljene obutve pa ne bi kupoval. Čevelj se ti mora oblikovati po nogi, da ti bo udoben.
Jaz imam čevlje za MTB, letnik 1994, Scott. Pred ca. desetimi leti mi je odpadel podplat, sem nesel nazaj zalimat in še danes drži. Res pa da jih zadnja leta ne obujem več kot 3x letno.
Na avtorja teme: Ne kupuj kolesarskih čevljev, ki jih pred tem nisi probal. Ne grejo vsaki na vsako nogo in če imaš napačne je bolje da jih nimaš.
Za Shimano bi rekel, da so.. mogoče ne majhne številke, pač pa kot je napisal jello -pred nakupom jih je treba poskusiti. Sidi so me tiščali ob straneh, Shimano mi je bolj sedel -imam mogoče malo širše stopalo. Po parih vožnjah so se pa tako ulegli po nogi, kot druga koža.
So krožile pri nas pred leti ene DMT variante iz BIH, baje ne najbolj kvalitetne. Ja, tudi sidi ima precej majhne cifre (podobno kot nike), pa tudi ozki so, imajo pa nekaj modelov tudi v širši varianti, ki pa so pomoje redki.
Zadnjič sem videl da ima alpina dva modela, ki naj bi ju sicer v kratkem umaknili iz proizvodnje. Za nekih 70 EUR. Nekdo iz bicikel koma jih je testrial in če se prav spomnim jih ni ravno spljuval.
tu v lukne pride SPD clip noter našraufan. lahko pa da je pod gumo že noter ... drugače dobiš klip, ko kupiš pedala, sem pa skoraj ziher da gre za SPD sistem ...
Fora je, da sm kupu iz bolhe, pa mi tip ni znau nč povedat.... Reku je da se mu zdi, da morat odrezati dol to gumo... ampak nočm rezati neki na blef =)..... Blokerjev in padal še nimam, čakam na kako dobro ponudbo na bolhi =)....
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.