Kolesarske hlače oz. samo vložek

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Živjo,

torej, kupil bi si kolesarske hlače, oziroma samo vložek/plenico - ala spodnje hlače, ki imajo pač všito plenico notri - in bi čez dal običajne kratke/dolge hlače. (sedaj imam samo ene kratke hlače z vložkom, pa ne bi glih kupoval dolgih hlač z vložkom, ampak vložek posebej, da dam lahko več različnih hlač gor, odvisno od temperature.)

Pa me zanima, kakšne rpiporočate? Z gelom, peno... mene kar hitro začne rit boleti, tako da bi čimmehkejše vzel.. oziroma nevem, če je ful mehka se kaj performance zmanjša itd...?

Če ima pa kdo kakšen direkt link do kakih, da vidim kako to zgleda, pa sploh super..

hvala

Lp

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.755
6.749
113
pri taščici
Utrdi rit s km na biciklu. Pazi da te ne zulijo sivi pri navadnih hlacah. Pravijo da tufi mehki sedezi niso OK za daljse fure.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
vzemi pač ene, ne najcenejše in je to to. rit pa boš moral utrdit, tukaj ti nobene hlače ne morejo pomagat. jaz sem na moji deski trpel ene pol leta z več različnimi hlačami

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Jaz jih imam od endure, jih uporabljam za pod dolge hlače in so super. Vložek je sicer penast.
Kot pa so že napisali ostali, rit je pač treba utrdit (km in km in km ,...)
smile-1.gif

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
hm... sej spomladi bom itak verjentro kupil novo kolo, ki bo imel že apriori boljši sedež.. sem mislil sedaj nekaj na hitro nabavit, ampak ni sile.. itak je že toliko mrzlo, da tistih dvakrat bom pa že potrpel, ko bom šel
smile-1.gif

hvala za odgovore

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Po navadi original na kolesu ni neki jaki sedez, razen če daš res velike pare za njega.
sam vzel tegale z luknjo KLIK -dosti bolj udobno. Sam pač kak sedež hočeš je odvisno od namena pa samega tebe.

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Citat:
Uporabnik Nejc_L pravi:
Po navadi original na kolesu ni neki jaki sedez, razen če daš res velike pare za njega.
sam vzel tegale z luknjo KLIK -dosti bolj udobno. Sam pač kak sedež hočeš je odvisno od namena pa samega tebe.
Diva gel flow ima punca in je zelo zadovoljna, pa še na ebayu se kak ugoden najde.