Kokain

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Mene pa zanima kako ogotoviš čistost kokaina?
Zadevo sem probal enkrat v življenju in so mi drugi govorili kakšni bolo učinki in to....
Počutil sem se vesel kot vedno in ne vem zakaj bi zadevo sploh degustilral, če se že tako ali tako počutim zelo dobro.
Zato me zanime, če se slučajno odločim za nakup te droge, če obstaja kakšen indikator čistoče te droge ali kako naj vem, da ne bom dobil kakšnega strupa prodti podganam..

Nisem neki odvisnik, samo karkoli v življenju preiskusim, rad preiskusim kvalitetno tako da s predlogi na dan.....

LP

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
za kvaliteto ga malo probaš z jezikom, mora imet ravno tapravi okus..drugač pa moraš imet zanesljivega dobavitelja, ne kar od vsakega na vogalu
wink-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Prvič ti bodo itak podvalili 90% pecilnega praška med "prvovrstno" robo
grin1.gif

Pust pr gmah te praške
crazy1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Nimam pojma kako si pa ti zašel med droge, pa še vedno pljuval čez ganđo
13.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sam sem probal 3x - dobil od kolega, ki je imel še neprečiščeno robo za nadaljno prodajo.

Meni NIČ ni blo (razen da nosa in sprednjih zob nisem čutil), tak da sploh ne vem v čem bi naj bila fora. Kolega pravi, da je takrat bolj umirjen, boljše volje, bolj skoncentriran...

Ganđa vpliva name tak, da pol ure nisem pri sebi (kaj šele hašiš), tole pa nič...

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
za kvaliteto ga malo probaš z jezikom, mora imet ravno tapravi okus..

Mal preveč filme gledaš? Jezik otrpne k daš gor kokain kokr vem. Zakaj bi to sploh jemal, kadte travo, če že treba..

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Od vsake droge je odvisno kake volje si, ko jo vzameš. Vzami "ta belga", pa se zapri v sobo z eno fajn pupiko, pa booš videl hudiča, seveda ob predpostavki, da je tudi ona vzela.

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Jest sem koko probal pred mnogo leti, po nekem čudnem naključju. V kratkem roku sem imel ful za sprogramirat in sem poskusil, če to dela. Zvečer črtica, programiranje, sredi noči še ena, programiranje do enkrat zjutraj in potem spat in tako par dni. Naredil sem ogromno, praktično brez napak, koncentracija na višku. Definitivno je delovalo, vsaj za skoncentrirano intelektualno delo. Od takrat koke nisem poskusil niti nisem imel želje.

Tako da mi je jasno, zakaj se ljudje navlečejo na koko. Zmoreš vse, delaš lahko ful, ... problem je, ker te na dolgi rok skuri in rataš brez koke nesposoben za delo. Moj nasvet, ne pretiravaj.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.413
2.425
113
Najbrž ne! V angleščini se tudi reče cocaine pa še izdeluje se iz listov kOke ne iz kUke
smile-1.gif

Lp

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Politično korektno bi seveda bilo, da mu rečem naj se od daleč izogiba koke. Ampak a misliš, da to zaleže? Če hoče probat, bo probal, ne glede na svarila. Koka ti za drag denar lahko z*ebe možgane in to je dejstvo. Opozorjen je bil, naredil bo pa po svoje...