Dela to dela. Vendar je za popizdit komplicirano, tako da tudi jaz se strinjam z negativnim mnenjem. Sem se zajeb.. ker sem updatel en telefon in sem šel na ta zjeban Ovi in je sranje v primerjavi s PC Suitom, kjer si si res lahko nastavil točno sinhronizacijo kot si hotel. In reševanje konfliktov isto. Tukaj pa vse zajeb.....Citat:
Uporabnik Matjaz1974 pravi:
Problem pri OVI-ju je v tem, da poleg tega, da je počasen, ne podpira sinhronizacije koledarja, stikov in elektronske pošte na telefon. A ni dovolj?
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Torej danes hočem preko PC Suita zagnat Nokia Updatera in mi napiše v tem smislu da je to po novem mogoče še samo preko OVI Suita. Prokleti bedaki finski... A vam še gre to na PC Suitu?
Lp
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Kako pa sinhroniziraš Nokio z Lotus Notes? Imam služben prenosnik, pa so rekli da lahko Lotus Notes sinhroniziram samo z BlackBerry-jem. Kar se mailov tiče seveda mislim, ali je tu govora samo o kontaktih?
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Lotus Notes traveler
Kakšen smisel ima »neki sinhronizirat«, če imaš lahko stalen dostop? Tako kot ne bom nikoli razumel zakaj nekateri želijo sinhronizirat maile. WTF... Novi maili pridejo na strežnik, menda ne bom hodil in priklapljal telefona na računalnik, da bom prebral maile?
Hvala. Ko sem butnil dol Ovi sem ugotovil, da je PC Suite še vedno gor zinštaliran in tudi nova inštalacija ni bila potrebna.Citat:
Uporabnik grobo pravi:
Saj je PC Suite še lepo na voljo.
http://europe.nokia.com/support/download-software/pc-suites/compatibility-and-download