Koji kura*c Nokia posiljuje s tem OVI Suitom?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Torej danes hočem preko PC Suita zagnat Nokia Updatera in mi napiše v tem smislu da je to po novem mogoče še samo preko OVI Suita. Prokleti bedaki finski... A vam še gre to na PC Suitu?

Lp

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ja in kaj bi naj bilo narobe s Ovi Suite? Glej to kot updejtano verzijo PC Suita
tongue-1.gif
Sej ti ne bo vgriznlo miške.

sad

Guru
24. avg 2007
21.174
9.810
113
Citat:
Uporabnik Matjaz1974 pravi:
Problem pri OVI-ju je v tem, da poleg tega, da je počasen, ne podpira sinhronizacije koledarja, stikov in elektronske pošte na telefon. A ni dovolj?
Dela to dela. Vendar je za popizdit komplicirano, tako da tudi jaz se strinjam z negativnim mnenjem. Sem se zajeb.. ker sem updatel en telefon in sem šel na ta zjeban Ovi in je sranje v primerjavi s PC Suitom, kjer si si res lahko nastavil točno sinhronizacijo kot si hotel. In reševanje konfliktov isto. Tukaj pa vse zajeb.....

A je možno kje dobit zadnjo verzijo PC Suita, da ruknem tisto nazaj, ker to je za znoret....
10.gif

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Meni OVI noče z Lotus Notesom sinhronizirat, PC Suite normalno...upam, da mi računalnik ne bo prehitr crkno, da lahko obdržim PC Suite
wink-1.gif

No, saj kolikor sem gledal drugi telefoni pa sploh ne podpirajo dirktne sinhronizacije z Lotusom, tak da moram še zaradi tega imet Nokio :p

sad

Guru
24. avg 2007
21.174
9.810
113
Aha, za Lotus Notes nimam izkušenj, z Outlookom koledar šiba brez problemov. Vsaj upam. Ker namreč pojma nimam, kaj naredi zadaj. V PC Suitu lepo vse nastaviš kako naj se sinhronizira in reševanje konfliktov. Tukaj si pa lahko zgolj obrišeš rit in upaš, da ve kaj dela.

PS: Dejmo najt zadnjo verzijo PC Suita, da potem to sranje dol vržemo.
PS2: Ravno zate: v zadnji verziji firmware-a za Nokio je noter tudi Lotus Notes sinhronizacija. Poglej, če ti bo to rešilo kaj. Vendar ne vem, če je zgolj za sporočila ali tudi za koledar. Namreč to je bilo prvo, kar sem dol zbrisal.
grin1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Kako pa sinhroniziraš Nokio z Lotus Notes? Imam služben prenosnik, pa so rekli da lahko Lotus Notes sinhroniziram samo z BlackBerry-jem. Kar se mailov tiče seveda mislim, ali je tu govora samo o kontaktih?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Torej danes hočem preko PC Suita zagnat Nokia Updatera in mi napiše v tem smislu da je to po novem mogoče še samo preko OVI Suita. Prokleti bedaki finski... A vam še gre to na PC Suitu?

Lp

'Ovi' je dativ (dajalnik) ali ablativ (locilnik) od 'ovis' (lat. 'ovca'). Program je namenjen "ovcam" in Nokia zeli, da postanejo vsi njihovi uporabniki tudi uporabniki ovac(*) oziroma namiguje, da je to program "od ovac".

Vir: WikiSlovar

*: Malo znano dejstvo o ovcah je, da so Skandinavci ze v 15. stoletju uporabljali ovcje crevo kot kondom. Kaksno stoletje kasneje so Anglezi njihovo pogruntavscino se izboljsali, in sicer tako, da so crevo pred uporabo odstranili iz ovce.

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Kako pa sinhroniziraš Nokio z Lotus Notes? Imam služben prenosnik, pa so rekli da lahko Lotus Notes sinhroniziram samo z BlackBerry-jem. Kar se mailov tiče seveda mislim, ali je tu govora samo o kontaktih?

PC Suite ima noter modul sinhronizacija, ki ga poženeš, klikneš nastavitve, tam vpišeš tvoje strežnike ipd. in to je to.

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Lotus Notes traveler

Kakšen smisel ima »neki sinhronizirat«, če imaš lahko stalen dostop? Tako kot ne bom nikoli razumel zakaj nekateri želijo sinhronizirat maile. WTF... Novi maili pridejo na strežnik, menda ne bom hodil in priklapljal telefona na računalnik, da bom prebral maile?
confused-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Sedaj sem probal pc suite in nokia software updater in dela normalno ,imam na pc tudi ovi suite pa tudi dela normalno .

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Lotus Notes traveler

Kakšen smisel ima »neki sinhronizirat«, če imaš lahko stalen dostop? Tako kot ne bom nikoli razumel zakaj nekateri želijo sinhronizirat maile. WTF... Novi maili pridejo na strežnik, menda ne bom hodil in priklapljal telefona na računalnik, da bom prebral maile?
confused-1.gif

Veš v čem je men smisel - ne morem imet stalnega dostopa, ker je dostop do omrežja urejen preko SecureID kartice in se mi ne da non stop tipkat une kode. No, sej glavna reč pri sinhronizaciji je zame koledar.

Drugač pa hvala za link!

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Imam občutek, da so pri Nokii čisto izgubili kompase. Polno vodilnih zaposlednih odhaja, tržni delež pa lepo pada.

Očitno jih bo prehod iz mobilne telefnije v pametno mobilno telefonijo vrgel iz prestola. Vsaj tako kaže.