Koga boli ku*** za Ljubljanski grad..Tu je Maribor

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
http://www.slovenskenovice.si/..._types=og.likes

hysterical-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.631
1.147
113
Titograd
nekaj teh plakatov je po mariboru in nobenega ne bodo posebej brigali, res pa ne vem kaj so mislili da so ga nalepili pred ljudski vrt. Povrhu vsega še na južni strani.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Da zapalijo 10 okoliških avtov s LJ tablicami in dobijo kako fino kazen? Tudi možno...

Zaradi plakata?? Tega so zmožni samo ubogi debili z manjvrednostnim kompleksom.

Žal. Čeprav sem navijač MB, ampak so budale vmes (ne, ni omejeno na vzhodno stran Trojan, preden se kdo vtakne v to).

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.631
1.147
113
Titograd
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Meni osebno bi čisto dol viselo, če bi videl plakat za MB ob Stožicah. Verjetno ga še opazil nebi.

Meni je tudi dol viselo za tisti plakat. Kljub vsemu pa mi je čisto jasno da je v MB dovolj ljudi, ki jim pa ne visi dol. In tudi jasno zakaj jim dol ne visi..... ampak brezveze o tem, ne bi tople vode odkrili.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Kako zelo zelo zakompleksano boleče mora bit, če si Mariborčan
cry12bpy.gif

Ne, nisem Ljubljančan in mi tudi dol visi za plakate, ampak kar se običajno grejo mariborski umski maloposestneži, ko zavohajo karkoli že spominja na Ljubljano, je samo za zjokat. Verjetno jih še bolj boli, ker jih v obratni smeri še opazijo ne, da obstajajo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
cry12bpy.gif

Ne, nisem Ljubljančan in mi tudi dol visi za plakate, ampak kar se običajno grejo mariborski umski maloposestneži, ko zavohajo karkoli že spominja na Ljubljano, je samo za zjokat. Verjetno jih še bolj boli, ker jih v obratni smeri še opazijo ne, da obstajajo.

Malo poglej na včerajšnji twitter timeline navijačev olimpije, pa boš videl, kako jih ne opazijo v obratni smeri.
priden.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Kar jaz razmišljam nima veze s fuzbalom. Lahko se pa strinjam, da so v teh navijaških skupinah ne glede na lokacijo predvsem bebci.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik brgo pravi:

Ne, nisem Ljubljančan in mi tudi dol visi za plakate...

Kolk pa je sploh pravih Ljubljančanov?

Nekaj jih najdeš v stari Ljubljani in v Trnovem, drugo so priseljenci 1. in 2. generacije, mogoče 3.

Še kak mesec ali dva, pa se bo začelo "glisiranje" s polnimi prtljažniki "domače robe".

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
cry12bpy.gif

po mojem približno tako kot Slovenceljni na Hrčke in obratno

narod pastirjev in hlapcev, ki ne vidi dlje od svojega štbunk stranišča

tomi

Guru
1. sep 2007
18.756
9.965
113
40
MB
ksz

vi ne razumete, to je gverila marketing, ziher največja izmerjena izpostavljenost jumbota ever
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.756
9.965
113
40
MB
vsekakor extremno visoke vrednosti za jumbote, tak da bo naslednjič naročnik plačal 20 % več za izpostavljenost
hysterical-1.gif