Kodirani programi-Mejduš telemachovo tehnologijo

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.005
172
63
Telemach je imel akcijsko ali pa reklamno (saj je vseeno) dostopne vse programe, do 10.1.2015. No ravno okoli polnoči so zgleda to funkcijo izklopili, zdaj mi dela samo SLO1, SLO2, SLO3, TV3, HBO....... A kanal in Pop tv in še cel kup programov, ki sem jih v razširjenem paketu lovil, pa so kodirani.
Ne pomaga ne reset, ne 15 minutno čakanje na kodiranem programu (kao da kartica to prepozna).. skratka nič. Hec je v tem, da na drugi tv vse dela ok, na tej pa ne.
Gre se za digitalno kabelsko, tv ima conax modul.

Ko sem bil na Fužinah, sem imel optiko T-2, to je bila prava milina, niti enkrat ni zablokiral internet, programe na tv si lahko nastavljal kar prek računalnika, 3D Go je delal super.
Pri Telemachu pa kar se tega tiče, ne mine teden, da nebi bilo treba resetirati modema in routerja, 3D Go na računalniku sploh ne deluje, na androidu so težave...

Ne vem, kaj naj še naredim, da usposobim programe, da bodo delali tako kot je treba.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.005
172
63
So resetirali, ampak učinka ni nobenega.
Kličem še dvakrat, pa me vrže z linije, ravno ko se tip oglasi. Drugič pravi, da bo preveril pri kolegici, s katero sem prvič govoril... p ame po nekaj minutni glasbi prav tako vrže z linije. Res dobra podpora.
jezen.gif

Nazadnje urejeno:

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
314
2
18
Meni se občasno dogaja podobna zgodba. Imam sicer 2 televizorja, v obeh je Conax kartica. Zanimivo je, da se težave pojavljajo samo na Phillipsovi, medtem ko na Samsungu deluje vse OK. Rešitev je, da ugasnem TV in ga ponovno prižgem - je pa vsekakor to moteče.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.005
172
63
Jaz imam LG... pa sem to kartico vstavil v drug tv, tudi tam ne dela.

Nazadnje urejeno:

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.005
172
63
Tudi po treh reaktivacijah kartice zadeva ne deluje... Zdaj pa najbolje, da nesem zamenjat kartico, ker počasi imam tega že dovolj.

B81

22. jul 2007
36.754
10.378
113
Naj pridejo k tebi, da vidijo v živo, zakaj bi ti nosil menjavat.