Koča za žur, čimbližje LJ

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Z družbo potrebujemo kočo za žurko, čimbližje Ljubljani. Izpolnjevati mora naslednje pogoje:

- dostop z avtomobilom
- biti mora dovolj velika, da se 15 ljudi lahko neovirano giblje
- dovolj prostora, da se da po žurki spalke položiti po tleh (še bolje če je to v drugem prostoru)
- vsaj nekaj 100m do prve hiše:)
Lokacija je lahko do kakšnih 50km iz LJ največ, čimbližje, tem bolje:) Če pa ni zraven LJ bi blo pa najboljše če bi bila v smeri Logatca.

Ima kdo kakšne izkušnje, pozna kdo koga, ipd?

Nazadnje urejeno:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Za Savo sicer izgleda ok, moraš pa vzeti v zakup, da so dokaj blizu naseljeni Strojani, ki so se že uspeli pojaviti tudi na žurih v tej koči... po zapisih v črni kroniki, bi rekel, da niso ravno zabaven faktor žura.
tongue-1.gif

Sicer pa ena simpatična obstaja tudi pri Gameljnah in ustreza vsem tvojim pogojem. V zgornjem prostoru je "spalnica", kamor prideš po lestvi, prostora pa je sigurno za kakšnih 20 ljudi (v spalnici). Ima vodo, elektriko, odmaknjena od prvih hiš (lahko razgrajaš kolikor te je volja), edino wc je ena zadeva na štrbunk...
smile-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Vse tvoje zahteve izpolnjuje lovska koča med Zalogom in Lazami (8km od obvoznice). Na vrhu so spalni prostori, spodaj velik prostor s šankom, motiš lahko edino srne in divje zajce. Obrni se na LD Laze.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.742
6.739
113
pri taščici
Na Korantu, Dol pri Lj, nekaj info dobiš na OMV Dol pri ljubljani, lahko pa gsm kontatka "zvoham"
koča na jasi sredi gozda, od hiš vsaj 500 m. imate tudi fuzbal plac, beach voley? in podobne zadeve

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Za savo, stane 160eur, v drugi sobi imas lesene pograde kamor lahko das spalke. Je pa vse leseno in zmatrano, vplival na zur nebo, razn vizuelno, pac edina taka lokacija za savo in zelo obiskana.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Na Korantu, Dol pri Lj, nekaj info dobiš na OMV Dol pri ljubljani, lahko pa gsm kontatka "zvoham"
koča na jasi sredi gozda, od hiš vsaj 500 m. imate tudi fuzbal plac, beach voley? in podobne zadeve
Včasih je bila še smučarska skakalnica gor, za tiste najbolj odbite (pijane).

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.742
6.739
113
pri taščici
ja samo takrat še ni bilo doma..., je bil pa lep razgled, ker je vsaj na začetku mojega obiskovanja koranta bil stolp višji od krošenj dreves

skakalnica s plastiko
je bilo zanimivo na njej skakat z alpskimi (ko sem jaz skakal so bile samo še sledi plastike)
za tisto nižje v grabnu pa nisem imel ja.jc (50m), pa še usposobljena je bila samo enkrat ko sem bil tam s smučmi

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Za Savo sicer izgleda ok, moraš pa vzeti v zakup, da so dokaj blizu naseljeni Strojani, ki so se že uspeli pojaviti tudi na žurih v tej koči... po zapisih v črni kroniki, bi rekel, da niso ravno zabaven faktor žura.
tongue-1.gif

hysterical-1.gif