Koalicijska stavnica

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.490
457
83
A odpremo eno stavo kdo bo v koalicji? Kombinacija stane 100ALT, lahko jih vpišeš poljubno, glasovanje dovolimo recimo do konca jutrišnjega dne, da ne bo pricurljalo preveč informacij o morebitnih dogovorih. Zmagovalna kombinacija je tista, ki vsebuje vse (in zgolj te) stranke v koaliciji, narodnosti sta izvzeti. Masa vplačil se enakomerno razdeli med uporabnike z zmagovalno kombinacijo.

Če ni zmagovalca, vsak dobi svoje vplačilo vrnjeno.

Za izplačila gremo enostavno na zaupanje. Če obstaja možnost fiduciarnega računa za zbiranje vplačila, se lahko poslužimo tega. Ali pa vplačila zbiram jaz. Ali kdo drug... zaenkrat smo pri prvi možnosti.

Zaželjeni posti v smislu:
1. stranke A, B, C, D
2. stranke X, Y, Z

Postov ne brišemo, ne spreminjamo, ne komentiramo, z izjemo predlogov o načinu vplačil. A bo šlo?

edit: stave končane

kombinacije (v oklepaju število vplačanih kombinacij, če jih je več):
(A) - LZJ, SD, LGV [2]
(B) - LZJ, SDS, SD
(C) - LZJ, SD, DESUS, SLS [2]
(D) - LZJ, SD, LGV, SLS [2]
(E) - LZJ, SD, LGV, DESUS
(F) - LZJ, LGV, DESUS, SLS
(G) - SDS, SD, NSI
(H) - SDS, SD, LGV, SLS, NSI

vplačila po uporabnikih:
blazko: C, H
superfly: A
ChaoRen: B
Mladinec: C
Bobek007: A, D
sistemik: F, G
cappy: E, D

Skupna vplačila: 1.100ALT

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kaj jaz vem, po moje bodo tokrat zavezništva precej dolgočasna, na eni strani SDS, na drugi strani vsi ostali. Lahko pa je to moj stavni listek
wink-1.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.145
3.196
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ne vem kako bodo speljali pokojninsko reformo z desusom.

Ne bodo je tako kot je niso sedaj zato pa naj raje vzamejo SLS

superfly

Majstr
12. feb 2008
921
290
63
LZJ + SD + LGV = 46 poslanskih mest

Speljejo reformo tud brez penzije. Sam še referendumu se morjo ognit.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Jaz grem na visoko kvoto. Upam na zdravo pamet in vlado "narodne enotnosti".

PS + SDS + SD = 64 poslancev

Če bi se ti dripci zmenili in vsaj leto, dve delali v dobro Slovenije, bi lahko na ta način popravili Ustavo in speljali vse potrebne reforme. Če bi vsak od njih dal na stran ponos in se odpovedal delu zahtev.

Nažalost le sanjam...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kaka sprememba ustave pa je nujna?

Tista stara od SDS v zvezi z izbrisanimi?

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik stein pravi:

Referendumska zakonodaja, volilna zakonodaja, kazenska zakonodaja, socialna zakonodaja... Skratka ni, da ni
priden.gif

A kaj, ko so komunisti prej pripravljeni uničiti državo, kot se odpovedati le enemu privilegiju ali priznati vsaj eno svinjarijo.
uf-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:

Referendumska zakonodaja, volilna zakonodaja, kazenska zakonodaja, socialna zakonodaja... Skratka ni, da ni
priden.gif

A kaj, ko so komunisti prej pripravljeni uničiti državo, kot se odpovedati le enemu privilegiju ali priznati vsaj eno svinjarijo.
uf-1.gif

Nobena sprememba ustave ni nujna.

Bobek007

Drehher
22. jul 2007
303
0
16
LZJ + SD + LGV 46 poslancev
ali
LZJ + SD + LGV + SLS 52 poslancev

Gre poslanec po vasici in se začne en otrok ob materi kričati, poslanec, poslanec, poslanec.
Poslanec pride do otroka in matere in reče: mate pa pametnega otroka, da ve kdo je že poslanec.
Mati mu odvrne: ne, ne, ne zna še izgovoriti besede posranec.
hysterical-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
A si kaj drugega pričakoval ? Kdo je spušil v tej vladi ? Dve majhni stranki, res sta delali pizdari.je , obstala je pa samo največja partnerica isto bo v novi vladi. Pušili bodo švohejši...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Postov ne brišemo, ne spreminjamo, ne komentiramo, z izjemo predlogov o načinu vplačil. A bo šlo?
grims-1.gif

Še moja stava, ker je takšna kvota hudo visoka. Kdor ne rizkira, ne profitira.

1. LZJ+DeSUS+SLS+LGV
2.SDS+NSi+SD

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Jaz sem mnenja, da - glede na to, kako so v predvolilni kampanji vsi imeli polna usta skrbi za dobrobit in napredek Slovenije in Slovencev - vse stranke in liderji za npr. dve leti postavijo svoje osebne zamere (ker to so v bistvu velika cokla napredka Slovenije) h kraj in naj se izoblikuje vlada narodne enotnosti, sestavljena iz vseh strank, ki bo z združenimi močmi izvlekla našo državo iz dreka, v katerega so jo tudi porinili. Ko bo kriza popustila in se bodo krivulje spet usmerile navzgor, naj se pa spet koljejo. Če jim bo še do tega.
crazy1.gif