ko ženska ne razume besede "ne"

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
a ste alterjevke tudi take, kadar vas zavrnejo?
grin1.gif

https://www.youtube.com/watch?v=Annh9mQg3yQ

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Včasih je treba stisnit zobe in pač poseksat, saj nima slabo postavco. :D

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

jebesh ti postavco...madona no....v glavi ma malce varovalke izklopljene se meni zdi.

Numy a ti bi to držal, da te punca butne ob steno pa zlasa, zbrca in oklofuta?...in pol bi jo še posexal al kako
bonk.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Pjača dela svoje.... Ampak še zmer ni to opravičilo za pičko... Jaz bi jo v našo vlado poslal da mal "desce" porihta
wink-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
lol... ne ne, posexal bi jo že prej tako da do klofut in ostalega sploh nebi prišlo
grin1.gif

drgač mi je pa prav smešno, kako jo pogleda po prvem odrivu, ni čist zihr kako odreagirat... pol pa že prleti okol kepe
aplauz.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
a ni to nekak reklama? sam resno - kaj nardiš s tako bejbo - užgat je res ne morš nazaj, ona te pa pretolče ko vola - js da z neznanko nimam kondoma - sorry, hvala lepa, nasvidenje ... kaj naj? tist večer preživel normalno, brez razbite glave, pol pa kakega vraga fašeš ... ne hvala ...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

jebesh ti postavco...madona no....v glavi ma malce varovalke izklopljene se meni zdi.

Numy a ti bi to držal, da te punca butne ob steno pa zlasa, zbrca in oklofuta?...in pol bi jo še posexal al kako
bonk.gif

To se je vse zgodilo po tem, ko je tip kričal nanjo. Nimaš kaj kričati, če imaš mišice na ravno piščanca v kasetni reji.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
a ni to nekak reklama? sam resno - kaj nardiš s tako bejbo - užgat je res ne morš nazaj, ona te pa pretolče ko vola - js da z neznanko nimam kondoma - sorry, hvala lepa, nasvidenje ... kaj naj? tist večer preživel normalno, brez razbite glave, pol pa kakega vraga fašeš ... ne hvala ...

Je reklama ja. Zakaj pa ji ne bi dal vzgojnega nazaj? Jaz sicer nasilja ne odobravam in se ga ne poslužujem, ampak da mi to naredi ji pa takoj dam šamar nazaj. Smrkla nevzgojena.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
sam resno - kaj nardiš s tako bejbo - užgat je res ne morš nazaj, ona te pa pretolče ko vola ...

Ne razumem te......razen če obožuješ dominanco
smile-1.gif