Ko že misliš, da so dosegli dno

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Jasno, da dopuščam možnost, da sem naiven, ampak pomoje ni bilo tole naštimano.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.817
2.609
113
Aaaa. Pač udeleženec lota po pravilih. Pa čeprav je dobu nagrado.
Nič dokazljivega. Je bil pa kolo za 150€ in takoj postalo darilo.
Ne, Ne, Ne, nisem iz Litije
smile-1.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.735
6.630
113
to je res smešno

ko smo v firmi imeli žrebanje pa nagrade za naročnike, je bilo vse v prisotnosti notarja in ne vem še koga, nam in ožjim družinskim članom pa je bilo sodelovanje prepovedano

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Niso lih brihtni zgleda. Pa ne gres igrat na svoj srecelov,dumbass. Lej kaj je zdej ratal,k folku.zgleda vse skp zmenjen. Res so eni zabiti.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Ja, bivši sds sedaj stranka SMC. Ali obratno. Ti si pa tipična ovca, ki obračas podatke sebi v prid. Ko bi bil pi.zda vsaj enkrat objektiven. Približno.

Upam, da si je izzrebal vsaj električen kolo, da vam ovce pokaze kako se vas striže. Vi pa spet samo po forumu opletate, ker nimate jajc mu to v obraz povedat. Mami mene je pa v šoli alen tepu... ueeee

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Ponavadi je že v splošnih pogojih napisano, da zaposleni in njihovi bližnji sorodniki ne morejo sodelovat v nagradni igri. Oni z IQ vsaj 90 dajo nagrado pač "sestri od kolega".

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Bivši?

A ga je puklasti zaradi tega fuknil iz stranke?

Lej nisem vam jaz kriv, če imaste take v stranki.
evil.gif

nacek

Guru
13. okt 2012
2.958
605
113
mimogrede


Vse vprašalnike bo
organizator
za namene analize obravnaval anonimno
;

V nagradni igri ne morejo sodelovati izdelovalci CPS
Občine
Litija
in uslužbenci
Občine
Litija
;

Anketo lahko izpolnite le enkrat

http://cpsobcine.com/litija/wp-content/uploads/2016/07/Pravila-nagradne-igre-CPS-Litija.pdf

še komentar iz fb

Kdo je zrebal?? Kaj se ni sam izzrebal??...cakamo posnetke, menda je nekdo snemal....potem bomo pa videli ce je bilo legitimno..oz.bodo druge instance povedale ce je bilo vse izvedeno vse tako kot mora biti!!! Kako je lahko oddal 30 elektronskih anket?? Se je tudi sam pohvalil??Ste si pa veliko dovolili...ress...
Predlagam, da gospod podzupan zeelo hitro podari to kolo npr. OS LITIJA, enoti s prilagojenim programom

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Ja itak, ampak tale junak je pač preizkusil ali se bo kdo spotaknil ob tole in očitno samo psi lajajo, karavana gre dalje. Kaj pa če je bilo notri 3/4 njegovih sprintanih glasov. Podobnih prirejanj imaš ogromno. Nazadnje se spomnim avto triglava, ki je imel na enem sejmu eno leto nazaj žrebanje pa so glavne nagrade pobasali prodajalci, taglavno pa nečak od vodje prodaje v salonu. A se je kdo pizdil? Nihče. Sem rekel vodji prodaje, če se mu zdi tole fer pa se je samo smejal češ ****** bedak.

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.806