KMPlayer kaže modre obraze

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
457
83
45
dolenska
Ta program uporabljam za mkv-je pa opažam, da mi pri enih filmih dela plave face, ameriški taxiji so plavi,..... kaj gre oz kaj ne gre tle. MPC mi ne odpre podnapisal, Power DVD tut nekaj štrajka, VLC mi kocka sliko (tle so kodeki verjetno),
KAj naj naredim še?
Mogoče kak info kater kodeke gor met in programe seveda
redface-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Probaj s : Desni klik -> Video (Advanced) -> Video Renderer -> Haali's Video Renderer

Sicer pa KMPlayer uporablja vgrajene kodeke. Mogoče si pa stisnil kaj na tipkovnici, da ti čudne barve kaže (skoraj vsaka tipka je neka bližnjica). Probaj resetirat vse nastavitve nazaj na default, če Haali ne bo delal.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Dodajam še jaz vprašanje, ki se tiče kmplayerja ... jezik se mi je kar nenadoma spremenil v neko japončino, kitajščino, v glavnem tiste pismenke in ne vem, kje naj to spremenim. Nekje mi sicer piše v ang "language", ampak so samo tri možnosti, nobena od teh angleščina. Če poskušam na novo inštalirati program, mi ne zažene inštalacije. Poleg tega mi sploh ne predvaja več filmov, samo zvok, slike ni od nikjer. (Sicer to ni moj primarni predvajalni, ampak vseeno ga občasno uporabim.) Je kakšna rešitev, ali preklopim na drug predvajalnik?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kaj pa če ga uninstaliraš in ponovno inštaliraš?

Lahko probaš tudi mapo od KMPlayerja zbrisat in potem še enkrat instalirat. Bogve kaj se ti je nastavilo, player je res iz koreje in se je zgleda v nek ''default mode'' vrgel
grin1.gif

Jaz ga sicer ne zamenjam za nobenega, ker do zdaj še nisem našel videa, ki mi ga nebi predvajal. Poleg tega pa ima toliko nastavitev, da glava peče.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Saj sem že poskušala na novo inštalirat, pa mi ni zagnalo inštalacije, ki sem jo na novo potegnila z interneta. Javlja neko napako. Bom še enkrat poskusila ga zbrisat in na novo inštalirat, pa bomo videli, če bo delalo.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
457
83
45
dolenska
OOO. Prjatu, se v pondeljek vidimo?
MPC imam in ga uporabljam. ZA vse ostalo sam za .mkv ne, ker ne morem odpred subtitlesov.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Options --> Output pa zbereš katerikoli render, ki ima 2 zvezdici za imenom.