Kmetijske subvencije za Rdeči križ Slovenije, ljubljansko nadškofijo in Karitas
Sem šel brskat po strani ARSKTRP da preverim, pa mi v najboljšem primeru vrže ven tole:
Včasih si brez problema prišel do seznama upravičencev neposrednih plačil, zdaj pa tega ni nikjer.
Al pa jaz ne najdem.
Sem šel brskat po strani ARSKTRP da preverim, pa mi v najboljšem primeru vrže ven tole:
Citat:
Prejemniki sredstev
V skladu z uredbo Komisije (ES) št. 259/2008 je ARSKTRP na spodnjih povezavah objavila vse prejemnike sredstev, ki so prejeli sredstva iz evropskih finančnih skladov v evropskih proračunskih letih 2008 in 2009.
Citat:
OBVESTILO
Na podlagi sodbe Sodišča Evropske unije z dne 9. novembra 2010, v združenih zadevah C-92/09 in C-93/09 Volker und Markus Schecke GbR in Hartmut Eifert proti Land Hessen ob udeležbi Bundesanstalt für Landwirtschaft und Ernährungje, s katero je bila delno razveljavljena pravna podlaga za objavo informacij o upravičencih do plačil iz naslova Skupne kmetijske politike, je Agencija umaknila javno objavo seznamov upravičencev.
Včasih si brez problema prišel do seznama upravičencev neposrednih plačil, zdaj pa tega ni nikjer.
Al pa jaz ne najdem.