Klub 70

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Pa dejmo rečt še kako čez voznike, ki imajo neko čudno navado, da se jim omejitve zdijo nesmiselne in vozijo povsod z enako ali podobno hitrostjo.

Nemalokrat, ampak res nemalokrat se mi zgodi, da se mi v naselju pri 50-55 nekdo dobesedno zalepi na rit. Vozi mi par cm za ritjo in me poskuša izsilit, da bi vozil hitreje. A jaz vem, da policaji najraje stojijo na koncu naselij, ko jih večina že pospeši. Takemu ponavadi izven naselja zbežim, a me potem spet ulovi v naslednjem naselju in zgodba se ponovi. Pa dej, prehiti, samo vozi se potem tudi izven naselja tako, da te ne bom rabil jaz spet nazaj prehiteti.
bonk.gif

Ali pa obratna situacija, da vozim za nekom izven naselja, a ga žal ne morem prehiteti, v naselju pa ne upočasni ampak mi zbeži naprej.

Pa kaj je s temi ljudmi? Ma zabremzal bi na polno, stopil iz avta in ga ošamaril "pa koji [censored] ti je, kaj si prav želiš povozit kakšno deco ali po nepotrebnem plačevati??". Nekako se mi zdi, da imajo tako konstantno vožnjo raje starejši, če hočete bolj zreli ljudje. Okoli 65 jim ni prehitro ne prepočasi in se jim zdi najbolj varno. Mene pa glava boli, ko ga vidim strica v novem golfu, kako se mi pelje par cm za ritjo v želji, da me na koncu naselja s 4. prehiti.
bonk.gif

smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
250+, prvo prehitevaš take k se vozjo 80 na 90 pol pa kmalu začneš še tiste k vozjo 120 na 90.
grin1.gif

Jaz te prehitevam že zaradi lastne varnosti....če je model tok zarit da pelje 70 na 90 in pride naselje vozi 80 skoz, pol nima kaj met izpit kaj šele jaz njegove bližine.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.259
1.891
113
Pa to so ti tipični vikend&stardec farerji.

Grejo tudi meni na kolega...ga prehitiš izven naselja, ker se vleče (seveda 70 km/h), prideš v naselje, znižaš evo ga...poka pa je za tabo najraje bi te kar zrinil s ceste. Če bi mu takrat kdo skočil na cesto bi ga kratko malo zradiral in z nezmanjšano hitrostjo peljal dalje...če pa bi že trznil, bi se pa moral obračat, ker bi bil že izven naselja...kako bi bilo obračanje, pa lahko gledamo v drugem postu, ko si dečko namisli obračat na AC in še to v tunelu.

Kaj češ....itak imajo oni prav, drugi smo pa norci (pa še vozit ne znamo).

(pa saj me ne moti da izven naselja vozi 70 km/h (vsaj ne do te mere da bi bil živčen..ga pač prehitim) moti me ker vozi v naselju prav toliko...pa se nadaleč vidi da po njegovih sposobnostih ne bi smel peljat hitreje od 30 km/h)