klime z VELIKIM popustom...

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Pozdravljeni!

Ker gre sezona klim proti koncu, bi rad počistil nekaj zaloge, ki jo imam...

Na zalogi je nekaj Mitsubishi modelov FD in nekaj Toshib. Te stvari vam načeloma ponujam BREZ montaže. Zgolj klime po zares ugodnih cenah. In te cene boste v maloprodaji res težko dobili...

Zdej to je res reklama vendar... pustite me kak dan gor, ker bodo od tega imeli največ uporabniki foruma.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
to akr si mi montiral..imaš še eno na zalogi..cena
tako kot si mi montiral. enoja..maš an zalogi. cena
tako kot mam gor v 'podstrehi' kjer si rekel, da se sliši ležaj, d abo treba menjat. cena

kocka

Pripravnik
18. sep 2007
446
12
18
A bi te lahko prosil za nasvet za stanovanje 75 m2, kakšna bi bila najbolj uporabna klima (glede moči), da bi lahko hladil / grel čim več prostorov. Je pa trenutno edina mogoča lokacija klime kot je na sliki.
1300678-stanovanje.jpg

Priponke

• 1300678-stanovanje.jpg
    1300678-stanovanje.jpg
    9,7 KB · Ogledi: 165

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik ForeignBreed pravi:
Malo si stran popravi, če rabiš pomoč, mi sporoči pod zasebno...

Če delaš zastonj, imam jaz eno za popravit.

Ne vem če bi popravljal... verjetno lažje novo naredit. To sem pred 5 leti postavil in to je bilo to. Pa resno razmišljam o tem!

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik kocka pravi:
A bi te lahko prosil za nasvet za stanovanje 75 m2, kakšna bi bila najbolj uporabna klima (glede moči), da bi lahko hladil / grel čim več prostorov. Je pa trenutno edina mogoča lokacija klime kot je na sliki.

Uf.... tole ti nebi upal rečit, da boš imel vse toplo/hladno. Razlika bo, sam idealno pa ne.

Moč klime pa pri teh stvareh ne igra NOBENE vloge. ker problem je v mešanju zraka...

Gruman

Zelenc'
18. maj 2011
10
0
1
Celje
Obišči stran
V kolikor bo prevladovalo gretje, priporočam izbiro talne klimatske naprave moči 3,5kW, v nasprotnem pa split sistem s čim višjim izkoristkom. Pri nas še vedno svetujemo izbiro HITACHI klimatskih naprav. Prudružujemo se popustom, ki jih pri nas imenujemo: "POPUST, DA TE KAP." Na vsako povpraševanje, ki bo prispelo do vključno 31.10.2011 vam pripravimo ponudbo ob kateri vam zastane sapa ...25% + 25% ....

Prima commerce d.o.o.
Klimatske naprave HITACHI
info@gruman.si