Eno strokovno vprašanje. V službi smo v dveh ordinacijah montirali klimi. Ordinacija posamezna je cca. 15m2, Klimaš nam je montiral klimo Olympia splendid ali nekaj takega. Na začetku je prostor super segrela, sedaj po parih tednih, pa kljub temu da je nastavljena na heat in 30 stopinj, zelo slabo grejeta. Serviserja sta bila sedaj tukaj in ugotovila, da zrak iz notranje enote pride segret na 42 stopinj (meni se to ne zdi zelo veliko) in da je to vse ok, če pa še vedno ne bo v redu naj pokličemo njihovega direktorja da pride pogledat.
Kakšna ideja, kaj bi bilo. Saj si prav predstavljam, da bi klima morala z lahkoto segret tak prostor v eni uri, če zunaj ni ravno polarni mraz, ali se motim?
P.S. direktorja čakamo, da pride pogledat, samo zanima me, če ima kdo kakšno idejo ali komentar, ali je to pač normalno?
Kakšna ideja, kaj bi bilo. Saj si prav predstavljam, da bi klima morala z lahkoto segret tak prostor v eni uri, če zunaj ni ravno polarni mraz, ali se motim?
P.S. direktorja čakamo, da pride pogledat, samo zanima me, če ima kdo kakšno idejo ali komentar, ali je to pač normalno?