Kličite, kličite, kličite in "voditelji"

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
837
15
18
Dolgočasen večer pač, malo se sprehajam po TV kanalih, in na TV Čarli vidim eno simpatično blondinko, ki maha naokrog z denarjem. Ona čaka, da jo kdo pokliče, sestavi besedo iz črk in dobi tisti denar. Potem pa se je začela the horror
crazy1.gif
Vmes si popravlja joške, maha z rokami kot kura, govori po domače, govori non-stop, se pogovarja z režiserjem, lastnikom in bog ve kom še. Mislim, ženska je nemogoča. Problem sem rešil tako, da sem pritisnil tipko mute.

No, mislim, da ne gre posebej poudarjati, da v teh petnajstih minutah ni klical prav nihče
bonk.gif

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
837
15
18
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
In zakaj nisi ti klical?
smirk-1.gif

Ker ne poznam pravil igre. Če bi bilo tako lahko, da pokličeš in dobiš denar, bi poklical
cool-1.gif

Sem pa potem rajši gledal Tom and Jerry. Zakon risanke
aplauz.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Trik oddaje je, da folk kliče, skorajda "v prazno", potem pa izžrebajo enega, da pove - običajno banalno - rešitev.
Če je rešitev zaje.bana, se pa v eter spušča več klicev - itak se ve, da bodo brcnili mimo.

Torej - klic gre v eter šele takrat, ko je 090 mošnja dovolj polna.

Kako to konkretno izgleda (tista serija klicev, ki ne pridejo v eter, se pa poberejo cekinčki) ti pa žal ne vem povedati, ker nekak nimam dovolj denarja, da bi klicala na 090...
cool-1.gif

Edit - popravljanje joškov, napol slečen out-fit (nemški kanali ponoči) itd... ni neprofesionalno vodenje. Ampak povsem obratno...
grims-1.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Dolgočasen večer pač, malo se sprehajam po TV kanalih, in na TV Čarli vidim eno simpatično blondinko, ki maha naokrog z denarjem. Ona čaka, da jo kdo pokliče, sestavi besedo iz črk in dobi tisti denar. Potem pa se je začela the horror
crazy1.gif
Vmes si popravlja joške, maha z rokami kot kura, govori po domače, govori non-stop, se pogovarja z režiserjem, lastnikom in bog ve kom še. Mislim, ženska je nemogoča. Problem sem rešil tako, da sem pritisnil tipko mute.

No, mislim, da ne gre posebej poudarjati, da v teh petnajstih minutah ni klical prav nihče
bonk.gif

Prilagojeno povprečnemu gledalcu. Ne sklepaj po sebi. Bil bi začuden, kako neumen je folk (npr. ki kupuje na TV - shopu, tablete za čudežno hujšanje,...) kar zmraziš se...
uf-1.gif

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:

Edit - popravljanje joškov, napol slečen out-fit (nemški kanali ponoči) itd... ni neprofesionalno vodenje. Ampak povsem obratno...
grims-1.gif

no, lahko bi ratinge še povišali s topless voditeljico

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Sej mogoče kje to celo imajo (seveda v poznih nočnih urah).
Slučajno klikanje med kanali ni ravno dovolj, za neko resno analizo ponudbe tega trga...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
sej pa topless majo na DSF ... al ni več?

pa na NET TV je tud nekaj podobnega blo zadnič ... samo da ni bla topless ... je pa samo v bikinkah

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Slike voditeljce ??
Pa to je že na vseh komercialnih televizijah Pro plus net tv rts paprika pika.... itd
smile-1.gif

En primer zakaj ljudje kličejo.

Tam napišejo ugani besedo potem pa ti sestavijo nekako tako J-R-U-E in potem vsak bizgec ve kaj je to in kliče. Če bi blo zaj... pa nebi vedli kaj je nebi klicali logično. In meni zadnjič babica... jaz sem klicala ker nihče ni poklical pa tako enostavno je bilo .... folk misli, da nobe ne kliče ker nobenega ne sprejmejo v eter in mislijo da edino vedo ali kaj... sicer pa priznam, da sem tudi sam že eni 2× poslal sms, ko je blo okoli 800€ ker mi ne smrdijo, pa še včasih mam srečo
smile-1.gif

lp

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:
Poudariti je kvečjemu treba, da ti nisi razumel oddaje. Ljudje kličejo, verjemi.

tako je, masa kliče, vsi dobijo : "žal so trenutno vse linije zasedene", a plačajo €. Oddaja pa dela keš dokler vsi ne pogruntajo da je nateg.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Sicer nisem ne klicatelj niti gledalec tovrstnih driskarij, ampak sem pa videl da posljes sms in ne klices. Torej kaksne linije so potem zasedene? Vcasih je bolse da izpades iz igre kot pa glup in klobasas nekaj kar ne ves.

Ker ce bi ti bil nateg potem bi se pristojne sluzbe sigurno zmigale, saj driskarija poteka v zivo preko TVja.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
no da povdarim da tudi jaz nisem ne klicatelj ne pošiljatelj sms-ov za take zadeve.
je pa stvar taka, da ko ti pošlješ sms imajo v bazi tvojo številko in ti potem oni pošiljajo neke povratne sms-e ki ti jih mastno zaračunajo.

preden se spuščate v kakršno koli igro tipa "easy money" je treba vedno prebrati drobni tisk.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
take sms e ti lahko ukinejo če pokličeš službo za pomoč uporabnikov svojega mobilnega operaterja!