klici s skrite številke

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
yo. nekdo me konstantno kliče s skrite številke, telefon mi izpiše le private no. ko se oglasim, je valda tišina.
kaj lahko nardim? se da to izsledit pri mobitelu.
saj v bistvu ni neke panike, samo včasih pa zmoti. to se dogaja cca. dvakrat na teden, ob različnih urah in takrat kake trikrat zapored.
lp

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Lahko edino prijaviš nadlegovanje. Zapiši podatke o petih klicih, pošlji na Mobitel in oni potem opozorijo nadlegovalca. Ti nikoli ne izveš kdo to je, se pa ponavadi neha.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Meni so pred leti na 700700 omenili, da bi izvedel kdo je bil v primeru, ce bi stvar sla na sodisce. Takrat so dolzni posredovati identiteto "njim" (organom pregona ? sodiscu ? beats me). A to se vedno drzi, torej da se vedno je moznost da vidis kdo je, ce zavalis tistih nekaj sto EUR za tozbo ?

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Mene je nekdo klical veckrat dnevno,sem mislil da se mi bo zmesal.Tudi sredi noci...Zdej je pa dobr
cheer.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Fora je v tem, da če oni posredujejo podatke sodišču, so ti podatki v spisu, v katerega pa imajo vpogled vse stranke v psotopku, tako da bi načeloma seveda ti to potem izvedel. Vprašanje je koga boš tožil če ne veš kdo te nadleguje. Slišal sem sicer da so nekateri v takih primerih (ko so vedeli kdo nadleguje) tožili zaradi motenja posesti itd...

Najlažje bi bilo prijavit na policijo grožnje zoper življenje in telo in bi potem v kazenskem spisu videl kdo te je klicaril .

sam je pa to kriva ovadba če ti nadlegovalec v resnici ne grozi... =)

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Ce ves kdaj te klice, daj redirect vseh klicev (brezpogojno) na 113. Bo hitro dubu po prstih...

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Ce ves kdaj te klice, daj redirect vseh klicev (brezpogojno) na 113. Bo hitro dubu po prstih...

Po prstih boš dobil ti ker si preusmeril....

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:

Njegova cifra se bo pokazala ne tvoja... Torej bo dobil on... Pa niti ne gre na 113 preusmerit...

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:

Njegova cifra se bo pokazala ne tvoja... Torej bo dobil on... Pa niti ne gre na 113 preusmerit...

Če bi prišlo do kakršnihkoli ukrepov bi se v log-ih videlo da je imel preusmeritev na 113 kar pa ne smeš met tako da ....

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Nobenih logov se ne bo slo gledat. Prvic ko bo poklical bo dubu 113. In ce ne bo kej bleknu, ga bodo poklical nazaj. V vsakem primeru bo nehal klicati na tvojo cifro. Mar mislis da bo policajem tumbal da je drugo cifro klical. Al bo tepen od njih, al pa od tebe pol.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Jz sem preusmerjal drugam ko na policijo, pa je bla baba prav fajn "tepena" tista ko je zajebavala...
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
yo. nekdo me konstantno kliče s skrite številke, telefon mi izpiše le private no. ko se oglasim, je valda tišina.
kaj lahko nardim? se da to izsledit pri mobitelu.
saj v bistvu ni neke panike, samo včasih pa zmoti. to se dogaja cca. dvakrat na teden, ob različnih urah in takrat kake trikrat zapored.
lp

Treba je pisno poslati zahtevo na Mobitel in obrazložiti zakaj želiš vedeti kdo je naročnik številke. Ampak ti bojo prošnjo zavrnili.

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:

Odvisno kako je zapleteno ponavadi se reši v 2 letih. In gre naprej na sodišče.

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
še dobro, da jaz nimam teh problemov ... za eno sošolko sem imela izpis "pozor, hud pes" in se pač nisem oglašala. in na srečo ona ni bila tako pametna, da bi si skrila številko.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Luchka pravi:
še dobro, da jaz nimam teh problemov ... za eno sošolko sem imela izpis "pozor, hud pes" in se pač nisem oglašala. in na srečo ona ni bila tako pametna, da bi si skrila številko.

hysterical-1.gif
Jaz sem imel enega sošolca, ko so ga klicali stari starši in mu je izpisalo "Kje si ?", ker so ga to vedno vprašali...